Leírás és Paraméterek
80% Gránátalma gyümölcslé 100%-os direktléből 20% Mangó gyümölcslé 100%-os direktléből. Tárolás. +2 és +15 C között, száraz helyen.
A gyümölcslé fő összetevője a gránátalma, mely egy perzsa eredetű, mediterrán növény, de mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatásai miatt, a gránátalma szuperélelmiszernek számít. Laboratóriumi és klinikai vizsgálati eredmények sora igazolja a sok magvú, bordó gyümölcs jótékony hatásait.
A mangó Dél-Ázsiából származik, elsősorban Burmában és Indiában honos. Az ember és mangó kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza. A gyümölcsről szóló legelső említések egy hindu írásból származnak az i.e. 4000 körüli időkből. Időszámításunk előtt 2000-ben pedig már nagy méretekben termesztették a mangót. Amilyen gyakran csak tehetjük fogyasszunk belőle, mert rendkívüli zamata mellett nagyon sok A,-B-,E-, K-vitamint és ásványi anyagokat is tartalmaz. A mangó, a gránátalmához hasonlóan antioxidáns gyümölcs így fogyasztásával elősegíthetjük a szervezetünkben jelen lévő káros szabad gyökök lekötését.
Leírás
80% Gránátalma gyümölcslé 100%-os direktléből 20% Mangó gyümölcslé 100%-os direktléből. Tárolás. +2 és +15 C között, száraz helyen.
A gyümölcslé fő összetevője a gránátalma, mely egy perzsa eredetű, mediterrán növény, de mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatásai miatt, a gránátalma szuperélelmiszernek számít. Laboratóriumi és klinikai vizsgálati eredmények sora igazolja a sok magvú, bordó gyümölcs jótékony hatásait.
A mangó Dél-Ázsiából származik, elsősorban Burmában és Indiában honos. Az ember és mangó kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza. A gyümölcsről szóló legelső említések egy hindu írásból származnak az i.e. 4000 körüli időkből. Időszámításunk előtt 2000-ben pedig már nagy méretekben termesztették a mangót. Amilyen gyakran csak tehetjük fogyasszunk belőle, mert rendkívüli zamata mellett nagyon sok A,-B-,E-, K-vitamint és ásványi anyagokat is tartalmaz. A mangó, a gránátalmához hasonlóan antioxidáns gyümölcs így fogyasztásával elősegíthetjük a szervezetünkben jelen lévő káros szabad gyökök lekötését.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.