Leírás és Paraméterek
A citromsav megakadályozza a gyümölcsök barnulását, azáltal, hogy csökkenti az élelmiszer savasságát és gátolja a PPO enzim aktivitását. A citromsavat gyakran aszkorbinsavval és eritorbinsavval keverik, hogy még erősebben fejthesse ki hatását.
Felhasználás: Gyümölcsszörpök, lekvárok, befőttek készítésénél 5 kg gyümölcshöz adjon 1 evőkanál citromsavat. Tea, gyümölcslé készítéséhez használja ízlés szerint. Folteltávolításhoz, fürdőszobai, konyhai tisztításhoz készítsen 10%-os vizes citromsav oldatot.
Leírás
A citromsav megakadályozza a gyümölcsök barnulását, azáltal, hogy csökkenti az élelmiszer savasságát és gátolja a PPO enzim aktivitását. A citromsavat gyakran aszkorbinsavval és eritorbinsavval keverik, hogy még erősebben fejthesse ki hatását.
Felhasználás: Gyümölcsszörpök, lekvárok, befőttek készítésénél 5 kg gyümölcshöz adjon 1 evőkanál citromsavat. Tea, gyümölcslé készítéséhez használja ízlés szerint. Folteltávolításhoz, fürdőszobai, konyhai tisztításhoz készítsen 10%-os vizes citromsav oldatot.