Leírás és Paraméterek
BIO* FEKETE KÁPOSZTA MAG CSÍRÁZTATÁSHOZ
A fekete káposzta vagy Organikus Toszkán kelkáposzta a káposztafélék családjába tartozik, a latin neve Brassica Oleracea var. Acephala.
Igen gazdag vitaminokban, például A, B, C, E és K-vitaminban, és ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban. Antioxidánsok, fehérjék, rostok, klorofill, enzimek és aminosavak forrása.
A csírázás során az ásványi anyagok, mint pl. a kalcium és magnézium, fehérjéhez kötődnek, így biológiailag hozzáférhetőbbé válnak. A vitamin- és esszenciális zsírsavtartalma szintén megnő a csírázási folyamat alatt. A hajtások nem rostos textúrájúak, mint a kifejlett növény, hanem puhák és édesek, mint az édes zöldborsó.
-
100%-BAN ORGANIKUS VITAMINFORRÁS
-
DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ
-
TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
-
KÖNNYŰ TERMESZTENI
-
KIFEJLŐDÉSE 4-6 NAP
-
VEGETÁRIÁNUS TERMÉK
Miért csíráztassunk?
A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.
Nettó tömeg: 6 g
Összetevők: fekete káposzta (Brassica oleracea var. acephala) mag*.
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
Hogyan csíráztassunk?
Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.
Csírázás ideje: 4-6 nap
Felhasználási útmutató: fogyasztás előtt mossa meg a csírákat ugyanúgy, ahogy a salátákat is. Fogyasztható önmagában, joghurtban, kefirrel, szendvicsben, levesbetétként és természetesen bármilyen salátához. Enyhe, lágy és édes íze van, ami minden más ízt kiemel, amihez hozzáadjuk. Vizualitásban, textúrában és tápértékben is új dimenziókat fog nyitni.
A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
Leírás
BIO* FEKETE KÁPOSZTA MAG CSÍRÁZTATÁSHOZ
A fekete káposzta vagy Organikus Toszkán kelkáposzta a káposztafélék családjába tartozik, a latin neve Brassica Oleracea var. Acephala.
Igen gazdag vitaminokban, például A, B, C, E és K-vitaminban, és ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban. Antioxidánsok, fehérjék, rostok, klorofill, enzimek és aminosavak forrása.
A csírázás során az ásványi anyagok, mint pl. a kalcium és magnézium, fehérjéhez kötődnek, így biológiailag hozzáférhetőbbé válnak. A vitamin- és esszenciális zsírsavtartalma szintén megnő a csírázási folyamat alatt. A hajtások nem rostos textúrájúak, mint a kifejlett növény, hanem puhák és édesek, mint az édes zöldborsó.
-
100%-BAN ORGANIKUS VITAMINFORRÁS
-
DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ
-
TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
-
KÖNNYŰ TERMESZTENI
-
KIFEJLŐDÉSE 4-6 NAP
-
VEGETÁRIÁNUS TERMÉK
Miért csíráztassunk?
A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.
Nettó tömeg: 6 g
Összetevők: fekete káposzta (Brassica oleracea var. acephala) mag*.
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
Hogyan csíráztassunk?
Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.
Csírázás ideje: 4-6 nap
Felhasználási útmutató: fogyasztás előtt mossa meg a csírákat ugyanúgy, ahogy a salátákat is. Fogyasztható önmagában, joghurtban, kefirrel, szendvicsben, levesbetétként és természetesen bármilyen salátához. Enyhe, lágy és édes íze van, ami minden más ízt kiemel, amihez hozzáadjuk. Vizualitásban, textúrában és tápértékben is új dimenziókat fog nyitni.
A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.