Leírás és Paraméterek
Igaz, hogy a csíráztatáshoz türelem kell - néhány nap szükséges - de mindenképp megéri. A friss, roppanós zöldség csírák fogyaszthatók szendvicsre szórva vagy salátára keverve is.
Karalábé (brassica oleracea gongylodes)
Lila színű csíra, zöld levelekkel
Csíráztatás:12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C.
Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 5 nap
Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
Leírás
Igaz, hogy a csíráztatáshoz türelem kell - néhány nap szükséges - de mindenképp megéri. A friss, roppanós zöldség csírák fogyaszthatók szendvicsre szórva vagy salátára keverve is.
Karalábé (brassica oleracea gongylodes)
Lila színű csíra, zöld levelekkel
Csíráztatás:12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C.
Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 5 nap
Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.