Leírás és Paraméterek
A vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmaznak
Az alapanyagot és a késztermékeket akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgálják. Főként kenyerek, péksütemények, pizzák készítésére, illetve általános felhasználásra ajánljuk.
Összetevők:
gluténmentes zab
Leírás
A vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmaznak
Az alapanyagot és a késztermékeket akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgálják. Főként kenyerek, péksütemények, pizzák készítésére, illetve általános felhasználásra ajánljuk.
Összetevők:
gluténmentes zab