Leírás és Paraméterek
Dénes-Natura Csicseriborsóliszt
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva készítik a csicseriborsó lisztet.
Felhasználható krémleves, pástétom, lepény, humuszkrém készítéséhez, panírozáshoz. A csicseriborsó liszthez ajánlható fűszerek: vöröshagyma, majoranna, borsikafű, petrezselyem, paprika őrlemény, 2-3 %-ban kenyérhez, kelt tésztához adva (állaglazító, morzsálódásgátló).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 350 Kcal/ 1483KJ,
Fehérje: 12,5g,
Szénhidrát: 69,8g,
Zsír: 1,5g,
g | 500 |
db | 1 |
Leírás
Dénes-Natura Csicseriborsóliszt
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva készítik a csicseriborsó lisztet.
Felhasználható krémleves, pástétom, lepény, humuszkrém készítéséhez, panírozáshoz. A csicseriborsó liszthez ajánlható fűszerek: vöröshagyma, majoranna, borsikafű, petrezselyem, paprika őrlemény, 2-3 %-ban kenyérhez, kelt tésztához adva (állaglazító, morzsálódásgátló).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 350 Kcal/ 1483KJ,
Fehérje: 12,5g,
Szénhidrát: 69,8g,
Zsír: 1,5g,
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.