Leírás és Paraméterek
Ami Európában a só és a bors, az a thai konyhában a halszósz és a cukor. A thai konyha a lehető legritkább esetben használ sót, legtöbbször halszósszal fűszerez. Apró halakból készül, amiket egy kevés vízzel felengedve, hordókba tesznek fermentálódni. Adott idő elteltével, a hordóból csapolják a halszószt. Itt is - mint az olívaolajnál - az első csapolás számít a legjobb minőségnek.
Természetes szardellák erjesztésével készült, gluténmentes, 18 hónapig természetes erjesztéssel.
Nátrium Glatumát (MSG) hozzáadása nélkül, Tartósítószer hozzáadása nélkül.
Nincs hozzáadott színezék.
Leírás
Ami Európában a só és a bors, az a thai konyhában a halszósz és a cukor. A thai konyha a lehető legritkább esetben használ sót, legtöbbször halszósszal fűszerez. Apró halakból készül, amiket egy kevés vízzel felengedve, hordókba tesznek fermentálódni. Adott idő elteltével, a hordóból csapolják a halszószt. Itt is - mint az olívaolajnál - az első csapolás számít a legjobb minőségnek.
Természetes szardellák erjesztésével készült, gluténmentes, 18 hónapig természetes erjesztéssel.
Nátrium Glatumát (MSG) hozzáadása nélkül, Tartósítószer hozzáadása nélkül.
Nincs hozzáadott színezék.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.