Leírás és Paraméterek
Wasabi zöldtorma - Wasabia japonica (Miq.) Matsum. japán torma.
A Wasabi krémet a szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és sashimi mellé tálalhatjuk. Fűszerként is kiválóan használható halételekhez, grillezett vagy sült lazachoz és tonhalhoz.
Összetevők: nedvesítőszer (szorbitol), torma (17%), laktóz, szójaolaj, tormapor (9,5%), ivóvíz, étkezési só, wasabipor (1%), mustárolaj, kurkumapor, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítőanyag (xantán gumi), színezék (brillantkék és tartrazin).
A tartrazin színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Leírás
Wasabi zöldtorma - Wasabia japonica (Miq.) Matsum. japán torma.
A Wasabi krémet a szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és sashimi mellé tálalhatjuk. Fűszerként is kiválóan használható halételekhez, grillezett vagy sült lazachoz és tonhalhoz.
Összetevők: nedvesítőszer (szorbitol), torma (17%), laktóz, szójaolaj, tormapor (9,5%), ivóvíz, étkezési só, wasabipor (1%), mustárolaj, kurkumapor, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítőanyag (xantán gumi), színezék (brillantkék és tartrazin).
A tartrazin színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.