Leírás és Paraméterek
A goji bogyó fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve. A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Fogyasztásának tulajdonítják a fiatalos közérzetet, szépséget, erőt, kitartást. Sejtfiatalító hatása közismert. Úgy tartják, hogy a Kína észak-nyugati tartományaiban élő emberek meglepően magas életkora, kitűnő egészségi állapota és fizikuma a rendszeres goji bogyó fogyasztásának köszönhető. A goji bogyó gazdag forrása a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is, ezek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Béta karotint is tartalmaz, melyről tudjuk, hogy védi a bőrt a nap káros sugaraitól és jótékony hatású a szívre. Ennek és a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatása is jelentős. Gazdag továbbá immunerősítő poliszacharidokban. Bőséges káliumforrás és 18 különböző aminosavat is tartalmaz. A-vitamin tartalma javítja a látást. Vérképző és gyulladásgátló. A goji számos módon fogyasztható, például salátákhoz, süteményekhez, édességekhez adva, müzlibe, zabkásába, joghurtba keverve.
Leírás
A goji bogyó fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve. A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Fogyasztásának tulajdonítják a fiatalos közérzetet, szépséget, erőt, kitartást. Sejtfiatalító hatása közismert. Úgy tartják, hogy a Kína észak-nyugati tartományaiban élő emberek meglepően magas életkora, kitűnő egészségi állapota és fizikuma a rendszeres goji bogyó fogyasztásának köszönhető. A goji bogyó gazdag forrása a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is, ezek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Béta karotint is tartalmaz, melyről tudjuk, hogy védi a bőrt a nap káros sugaraitól és jótékony hatású a szívre. Ennek és a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatása is jelentős. Gazdag továbbá immunerősítő poliszacharidokban. Bőséges káliumforrás és 18 különböző aminosavat is tartalmaz. A-vitamin tartalma javítja a látást. Vérképző és gyulladásgátló. A goji számos módon fogyasztható, például salátákhoz, süteményekhez, édességekhez adva, müzlibe, zabkásába, joghurtba keverve.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.