Leírás és Paraméterek
A bulgur nem más, mint tört búza: a búzát előfőzés után megszárítják, majd összetörik. A közel-keleti és török konyhában kedvelt alapanyag.
Rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz, többek között tele van vassal, magnéziummal, cinkkel, rézzel, mangánnal, rosttal, foszforral, B3-vitaminnal és káliummal. Alacsonyabb kalóriatartalmának és lassabb felszívódásának köszönhetően a fogyókúrázók is szívesen fogyasztják egyszerű köretként vagy a salátájukba keverve. Magas rosttartalmának köszönhetően jót tesz az emésztésnek
Összetevők:
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban).
Allergének a termékben: glutén, nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1442 kJ (342 kcal)
Zsír : 1,3 g
-amelyből telített zsírsavak: 1,0 g
Szénhidrát: 75,0 g
-amelyből cukrok: 1,0 g
Fehérje: 12,0 g
Só: 0 g
Felhasználási javaslat:
Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Magyarország
Leírás
A bulgur nem más, mint tört búza: a búzát előfőzés után megszárítják, majd összetörik. A közel-keleti és török konyhában kedvelt alapanyag.
Rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz, többek között tele van vassal, magnéziummal, cinkkel, rézzel, mangánnal, rosttal, foszforral, B3-vitaminnal és káliummal. Alacsonyabb kalóriatartalmának és lassabb felszívódásának köszönhetően a fogyókúrázók is szívesen fogyasztják egyszerű köretként vagy a salátájukba keverve. Magas rosttartalmának köszönhetően jót tesz az emésztésnek
Összetevők:
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban).
Allergének a termékben: glutén, nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1442 kJ (342 kcal)
Zsír : 1,3 g
-amelyből telített zsírsavak: 1,0 g
Szénhidrát: 75,0 g
-amelyből cukrok: 1,0 g
Fehérje: 12,0 g
Só: 0 g
Felhasználási javaslat:
Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Magyarország
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.