Leírás és Paraméterek
Csökkentett szénhidráttartalmú, vanília ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, vanília kivonat 0,01 %, színezék: béta karotin, lutein, carminvörös, só
Allergén: tej
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Tápérték 100 g termékben:
energia: 1734 kJ/413 kcal
zsír: 29,8 g amelyből telített zsírsavak: 17,0 g
szénhidrát: 60,4 g amelyből cukrok: 7,7 g
rost: 4,4 g
fehérje: 3,3 g
só: 0,05 g,
poliol:33,4 g
Leírás
Csökkentett szénhidráttartalmú, vanília ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, vanília kivonat 0,01 %, színezék: béta karotin, lutein, carminvörös, só
Allergén: tej
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Tápérték 100 g termékben:
energia: 1734 kJ/413 kcal
zsír: 29,8 g amelyből telített zsírsavak: 17,0 g
szénhidrát: 60,4 g amelyből cukrok: 7,7 g
rost: 4,4 g
fehérje: 3,3 g
só: 0,05 g,
poliol:33,4 g