Leírás és Paraméterek
A Darbo család 1879-ben kezdett lekvárt előállítani. A Darbo lekvárt még ma is a hagyományos tiroli recept alapján főzik kíméletes melegítés és keverés mellett. Így megmaradnak az értékes anyagok és a természetes gyümölcsaromák.
Összetevők
Csipkebogyó (50%), Cukor, Citromlé koncentrátum, Zselésítő anyag: pektinek, Készült: 50 g gyümölcs/ 100 g,
Összes cukortartalom 58 g/ 100 g
Felbontás után hűtve tárolja.
Leírás
A Darbo család 1879-ben kezdett lekvárt előállítani. A Darbo lekvárt még ma is a hagyományos tiroli recept alapján főzik kíméletes melegítés és keverés mellett. Így megmaradnak az értékes anyagok és a természetes gyümölcsaromák.
Összetevők
Csipkebogyó (50%), Cukor, Citromlé koncentrátum, Zselésítő anyag: pektinek, Készült: 50 g gyümölcs/ 100 g,
Összes cukortartalom 58 g/ 100 g
Felbontás után hűtve tárolja.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.