Leírás és Paraméterek
Fehér teának azokat a teákat hívjuk, amelyek a legkevesebb emberi beavatkozáson esnek át és nem sodorják. Alapanyaga a teabimbó és a bimbó alatti első levél. A legjobb minőségű fehér tea Kínából, Fujian tartományból származik.
Alacsony a koffein tartalma.
Kedvező hatása lehet a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőkre.
Vérnyomás és a koleszterin-szint csökkentő hatása lehet.
Gátolhatja az érelmeszesedést.
Erősítheti az immunrendszert.
Csonterősítő hatással is bír.
Segít a fölös zsírok elégetésében.
Javíthatja a koncentráció-képességet.
Káliumtartalma támogathatja az izomműködést.
A nikkel, króm, mangán és vastartalma említésre méltó.
A fehér tea vastartalma a vérszegénységre, a krómtartalma a vércukor-háztartásra, a mangán pedig a csontanyagcserére hat jótékonyan.
A fehér tea elkészítése:
A teát 70 fokos vízzel kell leönteni és 3-4 perc áztatás után fogyasztható.
Összetevők: fiatal fehér tealevelek.
Leírás
Fehér teának azokat a teákat hívjuk, amelyek a legkevesebb emberi beavatkozáson esnek át és nem sodorják. Alapanyaga a teabimbó és a bimbó alatti első levél. A legjobb minőségű fehér tea Kínából, Fujian tartományból származik.
Alacsony a koffein tartalma.
Kedvező hatása lehet a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőkre.
Vérnyomás és a koleszterin-szint csökkentő hatása lehet.
Gátolhatja az érelmeszesedést.
Erősítheti az immunrendszert.
Csonterősítő hatással is bír.
Segít a fölös zsírok elégetésében.
Javíthatja a koncentráció-képességet.
Káliumtartalma támogathatja az izomműködést.
A nikkel, króm, mangán és vastartalma említésre méltó.
A fehér tea vastartalma a vérszegénységre, a krómtartalma a vércukor-háztartásra, a mangán pedig a csontanyagcserére hat jótékonyan.
A fehér tea elkészítése:
A teát 70 fokos vízzel kell leönteni és 3-4 perc áztatás után fogyasztható.
Összetevők: fiatal fehér tealevelek.