Leírás és Paraméterek
A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi.
A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.
Hogyan használjuk a burgonyapelyhetA burgonyepehely egyszerű módja a burgonyapüré elkészítésének
Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.
Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.
Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél.
Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.
Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.
Összetevők: szárított burgonya (99%), emulgeálószer: E471, stabilizátor: E331, konzerváló: E222, antioxidáns: E320
Dióféléket, glutént és szezámmagot nyomokban tartalmazhat.
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Leírás
A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi.
A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.
Hogyan használjuk a burgonyapelyhetA burgonyepehely egyszerű módja a burgonyapüré elkészítésének
Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.
Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.
Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél.
Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.
Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.
Összetevők: szárított burgonya (99%), emulgeálószer: E471, stabilizátor: E331, konzerváló: E222, antioxidáns: E320
Dióféléket, glutént és szezámmagot nyomokban tartalmazhat.
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.