Leírás és Paraméterek
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás
A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre.
A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz.
Használata egyszerű:
elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk. A darált hússal megegyező módon használhatjuk (fasírozott, töltött káposzta, rakott egytálételek, főételek készíthetők belőle).
A borsófehérje-granulátum előnyei:
1. Nem tartalmaz tejet, laktózt vagy szóját, gluténmentes, így kiváló választás azok számára is, akik a felsorolt összetevőkre allergiásak.
2. A borsófehérje jó választás az állati fehérjék helyett, vele ugyanúgy lehet pl. izmot építeni, fehérjét pótolni. Az állati fehérjékhez képest nem jelentkeznek mellékhatások.
3. A borsófehérjét a szervezet könnyen emészti és jól hasznosul.
4. A borsófehérje nagyjából 20%-ban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA-t), ezek az izomépítéshez és erőkiejtéshez nélkülözhetetlenek (név szerint: leucin, izoleucin és valin).
5. Koleszterin és telített zsírsav mentes, így tökéletes választás az állati eredetű élelmiszerekkel szemben, nincs káros hatással a szív- és érrendszerre.
6. A borsófehérje-granulátum magas rosttartalmú. 100 g granulátum 15,5 g rostot tartalmaz. A rostok fontos szerepet töltenek be a bél- és emésztőrendszer egészségének fenntartásában, a vércukor- és koleszterinszint szabályozásában, valamint a szervezet méregtelenítésében.
100 gramm borsófehérje-granulátum tápértéke:
Energia KJ-ban: 1420
Energia Kcal-ban: 335
Zsír: 5,0 g
- amelyből telített zsírsav: 0,9 g
Szénhidrát: 17 g
- amelyből cukor: 3,0 g
Rost: 15,5 g
Fehérje: 55 g
Só: 0 g
Glutént feldolgozó üzemben történt a csomagolás.
Leírás
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás
A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre.
A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz.
Használata egyszerű:
elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk. A darált hússal megegyező módon használhatjuk (fasírozott, töltött káposzta, rakott egytálételek, főételek készíthetők belőle).
A borsófehérje-granulátum előnyei:
1. Nem tartalmaz tejet, laktózt vagy szóját, gluténmentes, így kiváló választás azok számára is, akik a felsorolt összetevőkre allergiásak.
2. A borsófehérje jó választás az állati fehérjék helyett, vele ugyanúgy lehet pl. izmot építeni, fehérjét pótolni. Az állati fehérjékhez képest nem jelentkeznek mellékhatások.
3. A borsófehérjét a szervezet könnyen emészti és jól hasznosul.
4. A borsófehérje nagyjából 20%-ban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA-t), ezek az izomépítéshez és erőkiejtéshez nélkülözhetetlenek (név szerint: leucin, izoleucin és valin).
5. Koleszterin és telített zsírsav mentes, így tökéletes választás az állati eredetű élelmiszerekkel szemben, nincs káros hatással a szív- és érrendszerre.
6. A borsófehérje-granulátum magas rosttartalmú. 100 g granulátum 15,5 g rostot tartalmaz. A rostok fontos szerepet töltenek be a bél- és emésztőrendszer egészségének fenntartásában, a vércukor- és koleszterinszint szabályozásában, valamint a szervezet méregtelenítésében.
100 gramm borsófehérje-granulátum tápértéke:
Energia KJ-ban: 1420
Energia Kcal-ban: 335
Zsír: 5,0 g
- amelyből telített zsírsav: 0,9 g
Szénhidrát: 17 g
- amelyből cukor: 3,0 g
Rost: 15,5 g
Fehérje: 55 g
Só: 0 g
Glutént feldolgozó üzemben történt a csomagolás.