Leírás és Paraméterek
A Biosüsse az első és egyetlen organikus és kalóriamentes alternatíva a cukrok és mesterséges édesítőszerek helyett.
Ugyanolyan ízű és kinézetű, mint a hagyományos porcukor.
- Nem emeli meg a vércukor szintet
- Természetes íz
- Fogyasztása a Candida diétások és a cukorbetegek számára egyaránt biztonságos
- Zéró kalória, zéró szénhidrát
- Kedvelt a paleo és alacsony-szénhidráttartalmú étrendeket követők között
- Glikémiás index = 0
- Nem tartalmaz steviát
- Vegán
- BIO/ökológiai
Fogbarát
Nyugodt lelkiismerettel élvezni az édeset: A Biosüsse Európa első igazolt bio minősítésű, kalóriamentes cukoralternatívája. Természetes fermentáció során nyerik ökogazdaságból származó kukoricából. Cukor, szintetikus édesítőszer, aroma és egyéb adalékanyagoktól mentes. Németországi BIO-intézmények által ellenőrzött és igazolt BIO minőség.
A Biosüsse mindenki számára ideális, aki kalóriatudatosan szeretne táplálkozni. Fogyasztása vegánok és cukorbetegek számára egyaránt alkalmas. Természetes édesítő glutén, fruktóz és laktóz nélkül. Természetes élvezet bűntudat nélkül.
Természetes íz
Eltérően a szintetikus édesítőszerektől, amelyek túlzottan édesek, a Biosüsse természetesen és pont megfelelően édes. Kinézetre és ízre is olyan, mint a hagyományos, egészségtelen cukor. Ugyanolyan kristályos szerkezetű, mint a cukor.
A Biosüsse csodálatosan működik mind sütés, mind csak szimpla édesítés során és körülbelül 80%-os az édesítő erőssége a szokványos cukorhoz képest. Így bármely recepthez könnyen kiszámítható az adagolás.
125 gramm Biosüsse cukor alternatíva 100 gramm hagyományos cukornak felel meg.
Természetes nyersanyag, természetes fermentáció
A Biosüsse alapja a természetesen előforduló cukoralkohol, az eritrit. A cukoralkoholok csak a nevükben alkoholok, egyáltalán nincs semmi alkoholtartalmuk! Az eritrit a természetben is előfordul, például az érett gyümölcsökben.
A Biosüsse-t élőkultúráknak köszönhetően természetes fermentáció során nyerik. A folyamat hasonló, mint ahogy a joghurt készül. A Biosüsse kizárólag prémium minőségű, biológiai tanúsítvánnyal rendelkező kukoricából készül – cukor, szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül.
A tapasztalatok alapján a Biosüsse nagyon kedvelt a különböző élelmiszerintoleranciás, vegán, vegetáriánus és cukorbeteg fogyasztók körében.
Továbbá, a Candida betegek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen, ellentétben a hagyományos cukorral, a Biosüsse NEM táplálja a Candida gombát.
Az édes életet jó lelkiismerettel élvezni Biosüsse-vel ez először, nem jelent problémát.
Bizonyítottan ártalmatlan
Több, mint 25 évnyi tapasztalat mutatja, hogy az eritrit lényegesen jobban emészthető, mint az összes többi cukoralkohol, például a xilit (nyírfacukor), maltit vagy a szorbit. Ez azért van, mert az eritrit majdnem teljes mértkében felszívódik a vékonybélben, és nagyrészt változatlanul a vizeleten keresztül távozik. A nagyobb méretű cukoralkoholok (mint a xilit, maltit, szorbit) elérve a vastagbelet, ozmotikus vizet választanak és nem ritkán hasmenést okozhatnak.
A Biosüsse fogyasztása nem vezet semmiféle élelmiszerintoleranciához (mint pl. fruktóz- vagy laktózintolerancia) és nem tartalmaz – a sokat vitatott – gyümölcscukrot, mint pl. az agavészirup. Más, mint a mesterséges édesítőszerek vagy a steviaglikozid. Az eritritnél nincs napi ajánlott fogyasztási limit meghatározva. Élvezet bűntudat nélkül.
Biológiai és alakbarát
A Biosüsse az első biológiai cukoralternatíva, kalória nélkül! Nem tartalmaz semmilyen, a test által felhasználható szénhidrátot és igazán kedvelt a diabéteszesek és mindazok körében, akik cukor- és kalóriatudatosan táplálkoznak.
Alkalmas többek között
Low Carb, Paleo, Dukan, Atkins, stb. diéta követői számára, valamint
vegán és vegetáriánus fogyasztók számára is.
Összetevők: Édesítő: Eritritol (ellenőrzött biológiai gazdaságból
Leírás
A Biosüsse az első és egyetlen organikus és kalóriamentes alternatíva a cukrok és mesterséges édesítőszerek helyett.
Ugyanolyan ízű és kinézetű, mint a hagyományos porcukor.
- Nem emeli meg a vércukor szintet
- Természetes íz
- Fogyasztása a Candida diétások és a cukorbetegek számára egyaránt biztonságos
- Zéró kalória, zéró szénhidrát
- Kedvelt a paleo és alacsony-szénhidráttartalmú étrendeket követők között
- Glikémiás index = 0
- Nem tartalmaz steviát
- Vegán
- BIO/ökológiai
Fogbarát
Nyugodt lelkiismerettel élvezni az édeset: A Biosüsse Európa első igazolt bio minősítésű, kalóriamentes cukoralternatívája. Természetes fermentáció során nyerik ökogazdaságból származó kukoricából. Cukor, szintetikus édesítőszer, aroma és egyéb adalékanyagoktól mentes. Németországi BIO-intézmények által ellenőrzött és igazolt BIO minőség.
A Biosüsse mindenki számára ideális, aki kalóriatudatosan szeretne táplálkozni. Fogyasztása vegánok és cukorbetegek számára egyaránt alkalmas. Természetes édesítő glutén, fruktóz és laktóz nélkül. Természetes élvezet bűntudat nélkül.
Természetes íz
Eltérően a szintetikus édesítőszerektől, amelyek túlzottan édesek, a Biosüsse természetesen és pont megfelelően édes. Kinézetre és ízre is olyan, mint a hagyományos, egészségtelen cukor. Ugyanolyan kristályos szerkezetű, mint a cukor.
A Biosüsse csodálatosan működik mind sütés, mind csak szimpla édesítés során és körülbelül 80%-os az édesítő erőssége a szokványos cukorhoz képest. Így bármely recepthez könnyen kiszámítható az adagolás.
125 gramm Biosüsse cukor alternatíva 100 gramm hagyományos cukornak felel meg.
Természetes nyersanyag, természetes fermentáció
A Biosüsse alapja a természetesen előforduló cukoralkohol, az eritrit. A cukoralkoholok csak a nevükben alkoholok, egyáltalán nincs semmi alkoholtartalmuk! Az eritrit a természetben is előfordul, például az érett gyümölcsökben.
A Biosüsse-t élőkultúráknak köszönhetően természetes fermentáció során nyerik. A folyamat hasonló, mint ahogy a joghurt készül. A Biosüsse kizárólag prémium minőségű, biológiai tanúsítvánnyal rendelkező kukoricából készül – cukor, szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül.
A tapasztalatok alapján a Biosüsse nagyon kedvelt a különböző élelmiszerintoleranciás, vegán, vegetáriánus és cukorbeteg fogyasztók körében.
Továbbá, a Candida betegek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen, ellentétben a hagyományos cukorral, a Biosüsse NEM táplálja a Candida gombát.
Az édes életet jó lelkiismerettel élvezni Biosüsse-vel ez először, nem jelent problémát.
Bizonyítottan ártalmatlan
Több, mint 25 évnyi tapasztalat mutatja, hogy az eritrit lényegesen jobban emészthető, mint az összes többi cukoralkohol, például a xilit (nyírfacukor), maltit vagy a szorbit. Ez azért van, mert az eritrit majdnem teljes mértkében felszívódik a vékonybélben, és nagyrészt változatlanul a vizeleten keresztül távozik. A nagyobb méretű cukoralkoholok (mint a xilit, maltit, szorbit) elérve a vastagbelet, ozmotikus vizet választanak és nem ritkán hasmenést okozhatnak.
A Biosüsse fogyasztása nem vezet semmiféle élelmiszerintoleranciához (mint pl. fruktóz- vagy laktózintolerancia) és nem tartalmaz – a sokat vitatott – gyümölcscukrot, mint pl. az agavészirup. Más, mint a mesterséges édesítőszerek vagy a steviaglikozid. Az eritritnél nincs napi ajánlott fogyasztási limit meghatározva. Élvezet bűntudat nélkül.
Biológiai és alakbarát
A Biosüsse az első biológiai cukoralternatíva, kalória nélkül! Nem tartalmaz semmilyen, a test által felhasználható szénhidrátot és igazán kedvelt a diabéteszesek és mindazok körében, akik cukor- és kalóriatudatosan táplálkoznak.
Alkalmas többek között
Low Carb, Paleo, Dukan, Atkins, stb. diéta követői számára, valamint
vegán és vegetáriánus fogyasztók számára is.
Összetevők: Édesítő: Eritritol (ellenőrzött biológiai gazdaságból