Leírás és Paraméterek
Javasolt felhasználás: Zselék, aszpikok, lekvárok készítésére: 1 lapos teáskanál zselatint hagyjon 10-15 percig 1 dl langyos vízben duzzadni, majd keverje a sűrítendő 5 dl hideg folyadékhoz, krémhez, kihűlt gyümölcshöz.
Keményebb zselék, kocsonyák készítéséhez duplázza az adagot! Formába töltést követően pihentesse hűtőszekrényben legalább 2-4 órán keresztül.
Étkezés kiegészítésére: 1 lapos teáskanál zselatint keverjen el joghurtban, reggeli kásában. Időseknek, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, súlytöbblettel küzdőknek különösen ajánlott.
Külsőleges felhasználás: 1 teáskanál zselatint oldjon 1 dl vízben. Az így elkészült, kihűlt zselatin gélt használja derék, térd, vagy könyök ízületeinek külsőleges ápolására (bedörzsölés, pakolás formájában, 30-45 percig).
Összetevők: zselatin (szarvasmarha eredetű, étkezési minőségű 100%-os zselatin).
Tárolás: szobahőmérsékleten
Leírás
Javasolt felhasználás: Zselék, aszpikok, lekvárok készítésére: 1 lapos teáskanál zselatint hagyjon 10-15 percig 1 dl langyos vízben duzzadni, majd keverje a sűrítendő 5 dl hideg folyadékhoz, krémhez, kihűlt gyümölcshöz.
Keményebb zselék, kocsonyák készítéséhez duplázza az adagot! Formába töltést követően pihentesse hűtőszekrényben legalább 2-4 órán keresztül.
Étkezés kiegészítésére: 1 lapos teáskanál zselatint keverjen el joghurtban, reggeli kásában. Időseknek, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, súlytöbblettel küzdőknek különösen ajánlott.
Külsőleges felhasználás: 1 teáskanál zselatint oldjon 1 dl vízben. Az így elkészült, kihűlt zselatin gélt használja derék, térd, vagy könyök ízületeinek külsőleges ápolására (bedörzsölés, pakolás formájában, 30-45 percig).
Összetevők: zselatin (szarvasmarha eredetű, étkezési minőségű 100%-os zselatin).
Tárolás: szobahőmérsékleten