Leírás és Paraméterek
A szódabikarbóna remek vírusölő, valamint kiváló fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Erős lúgosító –lúgos kémhatású–, fogyasztása ezért jelentősen csökkenti az elsavasodást, valamint az ehhez kapcsolódó betegségek –daganatok, keringési zavarok, szívproblémák– kialakulásának kockázatát.
Felhasználás: Nehezen emészthető, savas ételek készítésénél, lassan puhuló húsok főzésénél tegyen egy késhegynyit az ételbe. Sütéskor a sütőpor felét érdemes szódabikarbónával helyettesíteni.
Gyomorégés esetén oldjon fel egy kávéskanál szódabikarbónát egy pohár vízben, és fogyassza el.
Leírás
A szódabikarbóna remek vírusölő, valamint kiváló fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Erős lúgosító –lúgos kémhatású–, fogyasztása ezért jelentősen csökkenti az elsavasodást, valamint az ehhez kapcsolódó betegségek –daganatok, keringési zavarok, szívproblémák– kialakulásának kockázatát.
Felhasználás: Nehezen emészthető, savas ételek készítésénél, lassan puhuló húsok főzésénél tegyen egy késhegynyit az ételbe. Sütéskor a sütőpor felét érdemes szódabikarbónával helyettesíteni.
Gyomorégés esetén oldjon fel egy kávéskanál szódabikarbónát egy pohár vízben, és fogyassza el.