Leírás és Paraméterek
RIZSPAPÍR 16CM, NÉGYZET, 500G
A rizspapírt használhatjuk különböző tekercsek (tavaszi és nyári tekercs) elkészítéséhez, de felhasználhatjuk saját ötleteink alapján is. Fehér rizslisztből, tápiókalisztből, sóból és vízből áll, ezért a gluténérzékenyek is bátran használhatják. EHETŐ RIZSPAPÍR A rizspapírt tavaszi tekercs készítéséhez használhatjuk A rizspapírt használhatjuk különböző tekercsek (tavaszi és nyári tekercs) elkészítéséhez, de felhasználhatjuk saját ötleteink alapján is. Fehér rizslisztből, tápiókalisztből, sóból és vízből áll, ezért a gluténérzékenyek is bátran használhatják. A tápiókaliszttől a rizspapír ragadós és lágy lesz. Szárazon, ropogós és törékeny állapotban árusítják.
Forró vízbe rakva válik puhává és formázhatóvá. Csak annyi lapot nedvesítsünk be, amennyit felhasználunk. Ha a lap nem elég lágy, várni kell egy kis időt amíg megpuhul. Ha kiszáradt, és nem hajlik vagyis könnyen törik, kézzel kell benedvesíteni kissé. Sütéskor meg kell várni, amíg feljön az olaj felszínére és úgy megfordítani (figyeljünk sütés közben, hogy ne érjenek egymáshoz a tekercsek mert összeragadnak).
A RIZSPAPÍR ÖSSZETEVŐI tápióka keményítő, rizsliszt, víz, só.
100G RIZSPAPÍR TÁPÉRTÉKE Energia: 1424 kJ/340 kcal Zsír: 0,17g -amelyből telített zsírsavak: 0,12g Szénhidrát: 84g - amelyből cukrok: 2,8g Fehérje:0,4g Só: 0,68g
Leírás
RIZSPAPÍR 16CM, NÉGYZET, 500G
A rizspapírt használhatjuk különböző tekercsek (tavaszi és nyári tekercs) elkészítéséhez, de felhasználhatjuk saját ötleteink alapján is. Fehér rizslisztből, tápiókalisztből, sóból és vízből áll, ezért a gluténérzékenyek is bátran használhatják. EHETŐ RIZSPAPÍR A rizspapírt tavaszi tekercs készítéséhez használhatjuk A rizspapírt használhatjuk különböző tekercsek (tavaszi és nyári tekercs) elkészítéséhez, de felhasználhatjuk saját ötleteink alapján is. Fehér rizslisztből, tápiókalisztből, sóból és vízből áll, ezért a gluténérzékenyek is bátran használhatják. A tápiókaliszttől a rizspapír ragadós és lágy lesz. Szárazon, ropogós és törékeny állapotban árusítják.
Forró vízbe rakva válik puhává és formázhatóvá. Csak annyi lapot nedvesítsünk be, amennyit felhasználunk. Ha a lap nem elég lágy, várni kell egy kis időt amíg megpuhul. Ha kiszáradt, és nem hajlik vagyis könnyen törik, kézzel kell benedvesíteni kissé. Sütéskor meg kell várni, amíg feljön az olaj felszínére és úgy megfordítani (figyeljünk sütés közben, hogy ne érjenek egymáshoz a tekercsek mert összeragadnak).
A RIZSPAPÍR ÖSSZETEVŐI tápióka keményítő, rizsliszt, víz, só.
100G RIZSPAPÍR TÁPÉRTÉKE Energia: 1424 kJ/340 kcal Zsír: 0,17g -amelyből telített zsírsavak: 0,12g Szénhidrát: 84g - amelyből cukrok: 2,8g Fehérje:0,4g Só: 0,68g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.