Leírás és Paraméterek
Saccharomyces cerevisiae sejtekből klasszikus mikrobiológiai kritériumok alapján gondosan válogatott törzsek felhasználásával gyártott aktív száraz élesztő. Kenyér és sütőipari termékek előállításához. Adagolás: 1-2 % a liszt tömegre vetítve.
Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae) , emulgálószer E491.
Kenyér és sütőipari termékek előállításához. Adagolás: 1-2 % a liszt tömegre vetítve.
Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen. Felbontást követően 2 hónapig fogyasztható.
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, mandulát, földimogyorót, szezámmagot.
Leírás
Saccharomyces cerevisiae sejtekből klasszikus mikrobiológiai kritériumok alapján gondosan válogatott törzsek felhasználásával gyártott aktív száraz élesztő. Kenyér és sütőipari termékek előállításához. Adagolás: 1-2 % a liszt tömegre vetítve.
Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae) , emulgálószer E491.
Kenyér és sütőipari termékek előállításához. Adagolás: 1-2 % a liszt tömegre vetítve.
Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen. Felbontást követően 2 hónapig fogyasztható.
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, mandulát, földimogyorót, szezámmagot.