Leírás és Paraméterek
Használható süteményekhez, édesítésre vagy önmagában fogyasztva. Pontosan úgy kell vele bánni, mint az aszalt datolyával. Az igényeknek megfelelően egy nagyobb késsel le kell vágni egy darabot, azt apróbb darabokra továbbaprítani, rövid időre (20-30 perc) jó langyos vízbe beáztatni, kiszűrni és akkor már lehet használni. Kicsit kevésbé édes, mint az aszalt datolya.
Összetevők: 100 % datolya.
Allergének:
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, szezámmagot.
Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Leírás
Használható süteményekhez, édesítésre vagy önmagában fogyasztva. Pontosan úgy kell vele bánni, mint az aszalt datolyával. Az igényeknek megfelelően egy nagyobb késsel le kell vágni egy darabot, azt apróbb darabokra továbbaprítani, rövid időre (20-30 perc) jó langyos vízbe beáztatni, kiszűrni és akkor már lehet használni. Kicsit kevésbé édes, mint az aszalt datolya.
Összetevők: 100 % datolya.
Allergének:
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, szezámmagot.
Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.