Leírás és Paraméterek
Az AnnaPanni termékekben nincs glutén, nincs tej, nincs tojás, nincs szója, nincs lupin (csillagfürt) és nincs kukorica sem. Van bennük viszont sok rost. A rostok nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak, ezzel szemben hazánkban az ajánlott napi 25-35 grammnak általában csupán a felét fogyasztják a felnőttek. A rostok serkentik az emésztést, ezáltal védenek a különféle bélbetegségek kialakulásától és azok következményeitől, mint pl. az érrendszeri betegségek, magas koleszterin-szint.
Az indiai útifű gyógynövény (psyllium) maghéja az egyik legjobb természetes rostforrás, hiszen 20%-ka oldódó rost, a többi pedig nem, így a rostokkal szembeni minden elvárást egyben teljesíti: elégtelen rostfogyasztás esetén pótolható vele a szervezet egészséges működéséhez szükséges rostmennyiség, kontrollálható a testsúly, méregteleníthető a szervezet, megszüntethető a székrekedés és a hasmenés, csökkenthető a koleszterinszint.
AnnaPanni termékek fejlesztése során az alábbiakra fókuszáltak:
- 100% glutén mentesség
- 100% allergén mentesség
- legyen finom, ebben nincs kompromisszum.
- legyen gazdag rostban, legyen egészséges, ami finom.
- fontos az eltarthatóság, ne morzsálódjon már másnap
Felhasználási javaslat: piskóta tészták (Rafaello, trüffel massza, souffle, képviselőfánk stb.).
Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium (Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464).
Átlagos tápérték és energiatartalom (100 g termékben):
Energia: 1420 kJ
Zsír: 0,4 g
Telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 78 g
Cukor: 1,3 g
Fehérje: 4,7 g
Élelmi rost: 3 g
Só: 0 g
Leírás
Az AnnaPanni termékekben nincs glutén, nincs tej, nincs tojás, nincs szója, nincs lupin (csillagfürt) és nincs kukorica sem. Van bennük viszont sok rost. A rostok nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak, ezzel szemben hazánkban az ajánlott napi 25-35 grammnak általában csupán a felét fogyasztják a felnőttek. A rostok serkentik az emésztést, ezáltal védenek a különféle bélbetegségek kialakulásától és azok következményeitől, mint pl. az érrendszeri betegségek, magas koleszterin-szint.
Az indiai útifű gyógynövény (psyllium) maghéja az egyik legjobb természetes rostforrás, hiszen 20%-ka oldódó rost, a többi pedig nem, így a rostokkal szembeni minden elvárást egyben teljesíti: elégtelen rostfogyasztás esetén pótolható vele a szervezet egészséges működéséhez szükséges rostmennyiség, kontrollálható a testsúly, méregteleníthető a szervezet, megszüntethető a székrekedés és a hasmenés, csökkenthető a koleszterinszint.
AnnaPanni termékek fejlesztése során az alábbiakra fókuszáltak:
- 100% glutén mentesség
- 100% allergén mentesség
- legyen finom, ebben nincs kompromisszum.
- legyen gazdag rostban, legyen egészséges, ami finom.
- fontos az eltarthatóság, ne morzsálódjon már másnap
Felhasználási javaslat: piskóta tészták (Rafaello, trüffel massza, souffle, képviselőfánk stb.).
Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium (Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464).
Átlagos tápérték és energiatartalom (100 g termékben):
Energia: 1420 kJ
Zsír: 0,4 g
Telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 78 g
Cukor: 1,3 g
Fehérje: 4,7 g
Élelmi rost: 3 g
Só: 0 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.