Leírás és Paraméterek
Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta gyárt borecetet. A legjobb borok gondos kiválasztása előzi meg ennek a történelemben, illatban és ízben gazdag ecetnek. Minden csepp ízt és frissességet kölcsönöz ételeinek. Használja nyers zöldségek ízesítéséhez, vagy pácok készítéséhez.
Összetevők: fehérbor, antioxidáns: kén-dioxid.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtőben tartandó.
Leírás
Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta gyárt borecetet. A legjobb borok gondos kiválasztása előzi meg ennek a történelemben, illatban és ízben gazdag ecetnek. Minden csepp ízt és frissességet kölcsönöz ételeinek. Használja nyers zöldségek ízesítéséhez, vagy pácok készítéséhez.
Összetevők: fehérbor, antioxidáns: kén-dioxid.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtőben tartandó.