Leírás és Paraméterek
Karamellből sosem elég. A nagy népszerűségnek örvendő sós karamellás íz már fehérjében is elérhető! A só még intenzívebb karamellás ízt eredményez, a legcsodásabb ízpárosítások egyike.
Miért különleges az AbsoRice növényi fehérjepor?
- Prémium minőségű növényi fehérje: komplettált fehérje (sárgaborsó* és rizsfehérje tökéletes keveréke), így minden számodra nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz.
- Finom: természetes alapanyagokból készült, rendkívül krémes, ízletes fehérjeforrás
- Magas a fehérjetartalma: egy adag (30 g) fehérjepor minimum 21-22 gramm növényi fehérjét tartalmaz
- Teljes értékű vegán protein forrás: a teljes értékű fehérjék megfelelően táplálják a szervezetet, és támogatják a helyes izomműködést.
- Vegán: semmilyen állati eredetű alapanyagot nem tartalmaz
*Sárgaborsóból kivont borsófehérje-izolátumot használunk. A sárgaborsó a zöldborsó (Pisum sativum) hántolt, szárított és felezett magjából készülő növényi ételkészítmény. Tehát könnyebben emészthető, mert már nincsen rajta a sokszor panaszokat is okozó héj.
A fehérje mellett rostot is tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a jól működő emésztéshez, és hozzájárul a teltségérzet, a jóllakottság kialakulásához. Ráadásul nem csak shakeként fogyaszthatod, különlegesen finom és egészséges desszerteket, reggeliket varázsolhatsz belőle.
Miért az AbsoRice fehérjét válaszd?
Annak köszönhetően, hogy a termék gluténmentes, laktózmentes és vegán, a speciális étrenddel rendelkezők is fogyaszthatják. Könnyen emészthető és jól hasznosul, nem okoz bőrproblémákat, hiszen nem tartalmaz tejfehérjét. Több ízben is gyártjuk: csokis, vaníliás, epres, fehércsoki-karamellás és sós karamellás. A finom ízvilág még nem minden, a termék ettől sokkal többet rejt magában: az AbsoRice optimális arányú rizsfehérje-sárgaborsó fehérje arányt tartalmaz, ezért az aminosav profilja teljes értékű. A teljes értékű fehérjék jobban táplálják a szervezetet, jobban támogatják az izomnövekedést.
A fehérjék aminosavakból épülnek fel. Aminosavakból több ezer létezik, de csak 9 van, ami esszenciális. Az esszenciális aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, ezért a táplálkozásunk során kell bevinnünk.
Az állati eredetű fehérjék általában teljes értékűek, a növényi fehérjékből általában hiányzik egy-egy esszenciális aminosav. Ha két különböző fehérjeforrást keverünk (pl. rizs és sárgaborsó), akkor úgy tudjuk kombinálni az alapanyagot, hogy ez olyan aminosav profilt érjen el, amivel a keverék teljes értékűnek számít.
Tökéletes fehérjeforrás laktózérzékenyeknek és gluténérzékenyeknek is
A rizs- és sárgaborsó fehérjéből készült táplálékkiegészítő tej- és gluténmentes is, így szuper alternatíva lehet ha ételintoleranciával vagy ételallergiával küzdesz. A speciális étrended valószínűleg korlátozza az általad fogyasztható ételek sorát. Ha nem ajánlott számodra például a tejtermék, mert laktózérzékeny vagy, vagy nem fogyaszthatsz tejfehérjét, akkor a fehérjebeviteledet könnyen fedezheted növényi fehérjével, anélkül, hogy puffadnál vagy fájna a gyomrod.
Összetevők:
Rizsprotein, borsó protein, aromák, tengeri só, xantán gumi, maltodextrin, karobpor, sztívia, szukralóz
Leírás
Karamellből sosem elég. A nagy népszerűségnek örvendő sós karamellás íz már fehérjében is elérhető! A só még intenzívebb karamellás ízt eredményez, a legcsodásabb ízpárosítások egyike.
Miért különleges az AbsoRice növényi fehérjepor?
- Prémium minőségű növényi fehérje: komplettált fehérje (sárgaborsó* és rizsfehérje tökéletes keveréke), így minden számodra nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz.
- Finom: természetes alapanyagokból készült, rendkívül krémes, ízletes fehérjeforrás
- Magas a fehérjetartalma: egy adag (30 g) fehérjepor minimum 21-22 gramm növényi fehérjét tartalmaz
- Teljes értékű vegán protein forrás: a teljes értékű fehérjék megfelelően táplálják a szervezetet, és támogatják a helyes izomműködést.
- Vegán: semmilyen állati eredetű alapanyagot nem tartalmaz
*Sárgaborsóból kivont borsófehérje-izolátumot használunk. A sárgaborsó a zöldborsó (Pisum sativum) hántolt, szárított és felezett magjából készülő növényi ételkészítmény. Tehát könnyebben emészthető, mert már nincsen rajta a sokszor panaszokat is okozó héj.
A fehérje mellett rostot is tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a jól működő emésztéshez, és hozzájárul a teltségérzet, a jóllakottság kialakulásához. Ráadásul nem csak shakeként fogyaszthatod, különlegesen finom és egészséges desszerteket, reggeliket varázsolhatsz belőle.
Miért az AbsoRice fehérjét válaszd?
Annak köszönhetően, hogy a termék gluténmentes, laktózmentes és vegán, a speciális étrenddel rendelkezők is fogyaszthatják. Könnyen emészthető és jól hasznosul, nem okoz bőrproblémákat, hiszen nem tartalmaz tejfehérjét. Több ízben is gyártjuk: csokis, vaníliás, epres, fehércsoki-karamellás és sós karamellás. A finom ízvilág még nem minden, a termék ettől sokkal többet rejt magában: az AbsoRice optimális arányú rizsfehérje-sárgaborsó fehérje arányt tartalmaz, ezért az aminosav profilja teljes értékű. A teljes értékű fehérjék jobban táplálják a szervezetet, jobban támogatják az izomnövekedést.
A fehérjék aminosavakból épülnek fel. Aminosavakból több ezer létezik, de csak 9 van, ami esszenciális. Az esszenciális aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, ezért a táplálkozásunk során kell bevinnünk.
Az állati eredetű fehérjék általában teljes értékűek, a növényi fehérjékből általában hiányzik egy-egy esszenciális aminosav. Ha két különböző fehérjeforrást keverünk (pl. rizs és sárgaborsó), akkor úgy tudjuk kombinálni az alapanyagot, hogy ez olyan aminosav profilt érjen el, amivel a keverék teljes értékűnek számít.
Tökéletes fehérjeforrás laktózérzékenyeknek és gluténérzékenyeknek is
A rizs- és sárgaborsó fehérjéből készült táplálékkiegészítő tej- és gluténmentes is, így szuper alternatíva lehet ha ételintoleranciával vagy ételallergiával küzdesz. A speciális étrended valószínűleg korlátozza az általad fogyasztható ételek sorát. Ha nem ajánlott számodra például a tejtermék, mert laktózérzékeny vagy, vagy nem fogyaszthatsz tejfehérjét, akkor a fehérjebeviteledet könnyen fedezheted növényi fehérjével, anélkül, hogy puffadnál vagy fájna a gyomrod.
Összetevők:
Rizsprotein, borsó protein, aromák, tengeri só, xantán gumi, maltodextrin, karobpor, sztívia, szukralóz