Leírás és Paraméterek
Megfázások és influenza, orrmelléküreg megbetegedések és tüdő vérbősége, torokfájás, légcsőhurut, tüdőgyulladás, immunrendszer serkentésére, ínyfertőzések és fogfájás, emésztési problémák (gyomorrontás, emésztési zavarok, puffadás, hasmenés) emésztőrendszeri paraziták ellen, az LDL ("rossz koleszterin") szintjének csökkentésére, mikrobák miatti rossz lehelet esetén.
A szurokfű (oregano) olaja és a kendermagolaj együttesen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, fertőzések kezeléséhez, gyulladások csökkentéséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez.
Kender: A kender az a ritka élelmiszer, ami mind a 22 aminosavat tartalmazza. Köztük azt a 8-at is, amit a szervezetünk magunktól nem tud előállítani és táplálékból kell magunkhoz vennünk. A kender másik erénye az, hogy gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, melyben ezek aránya ideális. A kendermagban lévő fehérje a legjobban hasznosítható növényi fehérjék közé tartozik. Könnyen felszívódik, biztosítja a szövetek egészséges működését, növekedését.
Esszenciális zsírsavtartalma megtisztítja az érrendszert a koleszterintől és a lerakódásoktól, csökkenti a vérnyomást, fokozza az agyműködést, erősíti az immunrendszert. Javítja a szervek működését, emeli az energia- és az anyagcsereszintet. Olaja védőréteggel vonja be a gyomor falát, így a gyomorsav nem irritálja a nyálkahártyát. Enyhíti az ízületi gyulladással járó fájdalmat is, a menstruációs görcsöket, hatásos száraz bőr kezelésében, helyreállítja a haj egészséges szerkezetét.
Felhasználási javaslat:
Naponta 5 csepp, 3-5 alkalommal vízben eloldva
Leírás
Megfázások és influenza, orrmelléküreg megbetegedések és tüdő vérbősége, torokfájás, légcsőhurut, tüdőgyulladás, immunrendszer serkentésére, ínyfertőzések és fogfájás, emésztési problémák (gyomorrontás, emésztési zavarok, puffadás, hasmenés) emésztőrendszeri paraziták ellen, az LDL ("rossz koleszterin") szintjének csökkentésére, mikrobák miatti rossz lehelet esetén.
A szurokfű (oregano) olaja és a kendermagolaj együttesen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, fertőzések kezeléséhez, gyulladások csökkentéséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez.
Kender: A kender az a ritka élelmiszer, ami mind a 22 aminosavat tartalmazza. Köztük azt a 8-at is, amit a szervezetünk magunktól nem tud előállítani és táplálékból kell magunkhoz vennünk. A kender másik erénye az, hogy gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, melyben ezek aránya ideális. A kendermagban lévő fehérje a legjobban hasznosítható növényi fehérjék közé tartozik. Könnyen felszívódik, biztosítja a szövetek egészséges működését, növekedését.
Esszenciális zsírsavtartalma megtisztítja az érrendszert a koleszterintől és a lerakódásoktól, csökkenti a vérnyomást, fokozza az agyműködést, erősíti az immunrendszert. Javítja a szervek működését, emeli az energia- és az anyagcsereszintet. Olaja védőréteggel vonja be a gyomor falát, így a gyomorsav nem irritálja a nyálkahártyát. Enyhíti az ízületi gyulladással járó fájdalmat is, a menstruációs görcsöket, hatásos száraz bőr kezelésében, helyreállítja a haj egészséges szerkezetét.
Felhasználási javaslat:
Naponta 5 csepp, 3-5 alkalommal vízben eloldva