Leírás és Paraméterek
A xantángumi egy teljesen természetes, alapanyagánál fogva gluténmentes élelmiszer-sűrítőanyag. Felhasználható főzelékek, mártások, pudingok sűrítésére.
Jellegzetessége, hogy vízben rendkívül megduzzad és jelentős víz/folyadék mennyiséget képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően géles-zselés állagot tud létrehozni, hasonlóan a vízben oldódó rostokhoz, mint amilyen a jól ismert útifűmaghéj, vagy a pektin.
Összetevők: sűrítőanyag (xantán E415)
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Nettó tömeg: 200 g
Leírás
A xantángumi egy teljesen természetes, alapanyagánál fogva gluténmentes élelmiszer-sűrítőanyag. Felhasználható főzelékek, mártások, pudingok sűrítésére.
Jellegzetessége, hogy vízben rendkívül megduzzad és jelentős víz/folyadék mennyiséget képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően géles-zselés állagot tud létrehozni, hasonlóan a vízben oldódó rostokhoz, mint amilyen a jól ismert útifűmaghéj, vagy a pektin.
Összetevők: sűrítőanyag (xantán E415)
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Nettó tömeg: 200 g