Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A Szafi Reform termékcsalád gluténmentes, tejmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, és a paleo étrendbe is beilleszthető alapanyagokat foglal magában. A Szafi Reform termékek közt szerepelnek különböző, nem gabona alapú lisztek, őrlemények, édesítők, fűszerek, édességek, illetve saját fejlesztésű, szénhidrát-csökkentett lisztkeverékeik, csökkentett szénhidrát- és kalóriatartalmú desszertalapjaik, valamint hozzáadott cukortól és mesterséges adalékanyagoktól mentes poralapjaik.
Az elmúlt években egyre elterjedtebb lett egy Indiában és Iránban őshonos növény, az útifű, melynek héját elsősorban gyógyászati célokra használják fel. Egyedülállóan sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mind-mind fontos élettani hatással bírnak az emberi szervezetre.
Ételeink többsége nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagot, húsaink fehérjét, így ezekből nem csak, hogy eleget, de néha túl sokat is feldolgozunk, viszont sokszor rendkívül kevés rostot fogyasztunk.
Ennek orvoslására kínál kiváló megoldást az útifű maghéj fogyasztása.
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található összes fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. Az emberek többsége csak kb. 15 g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25 g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez.
Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű maghéj, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.
Érzékeny belek esetén: az útifű maghéj egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá, és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra.
Az útifű maghéj 85%-os rosttartalmával a fentieken túl, csökkenti a koleszterin és vércukor szintet, tisztítja a nyirokrendszert,enyhíti a fáradtságot, migrénes panaszokat, segít székrekedés esetén. Használata hozzájárul olyan bőrbetegség leküzdéséhez, mint a pikkelysömör, ekcéma, akné és a bélflóra regenerálásához antibiotikumos kezelések alatt és után.
Vegetáriánus zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is alkalmazható sűrítésre.
Fogyasztása ajánlott emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén- kúraszerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
Kúraszerű alkalmazása:
1 pohár (min. 2 dl) folyadékba - ez lehet víz, gyümölcslé, tea is, 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el.
Reggel, és este javasolt fogyasztani, étkezéseink előtt körülbelül 20-30 perccel.
A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!
Összetevők:
útifű maghéj 99%-os tisztaságú
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia: 74 KJ / 18 kcal
Fehérje: 2,5 g
Szénhidrátok: 4,0 g
Cukrok: 0 g
Keményítő: 4,0 g
Összes zsír: 0,5 g
Telítetlen zsír: 0 g
Élelmi rostok: 85 %
Leírás
Termelői információ
A Szafi Reform termékcsalád gluténmentes, tejmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, és a paleo étrendbe is beilleszthető alapanyagokat foglal magában. A Szafi Reform termékek közt szerepelnek különböző, nem gabona alapú lisztek, őrlemények, édesítők, fűszerek, édességek, illetve saját fejlesztésű, szénhidrát-csökkentett lisztkeverékeik, csökkentett szénhidrát- és kalóriatartalmú desszertalapjaik, valamint hozzáadott cukortól és mesterséges adalékanyagoktól mentes poralapjaik.
Az elmúlt években egyre elterjedtebb lett egy Indiában és Iránban őshonos növény, az útifű, melynek héját elsősorban gyógyászati célokra használják fel. Egyedülállóan sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mind-mind fontos élettani hatással bírnak az emberi szervezetre.
Ételeink többsége nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagot, húsaink fehérjét, így ezekből nem csak, hogy eleget, de néha túl sokat is feldolgozunk, viszont sokszor rendkívül kevés rostot fogyasztunk.
Ennek orvoslására kínál kiváló megoldást az útifű maghéj fogyasztása.
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található összes fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. Az emberek többsége csak kb. 15 g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25 g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez.
Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű maghéj, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.
Érzékeny belek esetén: az útifű maghéj egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá, és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra.
Az útifű maghéj 85%-os rosttartalmával a fentieken túl, csökkenti a koleszterin és vércukor szintet, tisztítja a nyirokrendszert,enyhíti a fáradtságot, migrénes panaszokat, segít székrekedés esetén. Használata hozzájárul olyan bőrbetegség leküzdéséhez, mint a pikkelysömör, ekcéma, akné és a bélflóra regenerálásához antibiotikumos kezelések alatt és után.
Vegetáriánus zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is alkalmazható sűrítésre.
Fogyasztása ajánlott emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén- kúraszerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
Kúraszerű alkalmazása:
1 pohár (min. 2 dl) folyadékba - ez lehet víz, gyümölcslé, tea is, 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el.
Reggel, és este javasolt fogyasztani, étkezéseink előtt körülbelül 20-30 perccel.
A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!
Összetevők:
útifű maghéj 99%-os tisztaságú
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia: 74 KJ / 18 kcal
Fehérje: 2,5 g
Szénhidrátok: 4,0 g
Cukrok: 0 g
Keményítő: 4,0 g
Összes zsír: 0,5 g
Telítetlen zsír: 0 g
Élelmi rostok: 85 %
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.