Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A Szafi Reform termékcsalád gluténmentes, tejmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, és a paleo étrendbe is beilleszthető alapanyagokat foglal magában. A Szafi Reform termékek közt szerepelnek különböző, nem gabona alapú lisztek, őrlemények, édesítők, fűszerek, édességek, illetve saját fejlesztésű, szénhidrát-csökkentett lisztkeverékeik, csökkentett szénhidrát- és kalóriatartalmú desszertalapjaik, valamint hozzáadott cukortól és mesterséges adalékanyagoktól mentes poralapjaik.
Az eper-alma lekvár könnyed, savanykás, gyümölcsös ízvilágú. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így a hagyományos lekvárokhoz képest 65%-kal csökkentett az energia-, és 60%-kal csökkentett a szénhidrát-tartalma. A lekvár készítésekor a gyümölcsök természetes íze és a gyümölcsarabok egyaránt megmaradnak, a hőkezelés miatt pedig semmilyen plusz adalékanyagot nem tartalmaz. Fogyasztható önmagában, desszertekkel párosítva vagy főételek mellé.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Tipp: A lekvár édességszintje alacsonyabb, mint a cukorral készített eper lekvárnak. Ez azonban lehetővé teszi, hogy a főételek mellé tálaljuk szószként. Amennyiben a jelenleginél édesebb lekvárra van szükségünk, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Javaslat: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Összetevők: Eper (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek: (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav)
Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült
Darabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmaz
Tartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítva
Minőségét megőrzi: 18 hónap (bontatlan csomagolásban), felbontás után hűtőben 5-10 oC-on tárolva, 5 napig fogyasztható.
Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
||
energia |
193 kJ |
46 kcal |
zsír |
0,35 g |
|
|
0 g |
|
szénhidrát |
11,5 g |
|
|
5,9 g |
|
|
2,2 g |
|
rost |
1,75 g |
|
fehérje |
0,45 g |
|
só |
< 0,01 g |
Leírás
Termelői információ
A Szafi Reform termékcsalád gluténmentes, tejmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, és a paleo étrendbe is beilleszthető alapanyagokat foglal magában. A Szafi Reform termékek közt szerepelnek különböző, nem gabona alapú lisztek, őrlemények, édesítők, fűszerek, édességek, illetve saját fejlesztésű, szénhidrát-csökkentett lisztkeverékeik, csökkentett szénhidrát- és kalóriatartalmú desszertalapjaik, valamint hozzáadott cukortól és mesterséges adalékanyagoktól mentes poralapjaik.
Az eper-alma lekvár könnyed, savanykás, gyümölcsös ízvilágú. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így a hagyományos lekvárokhoz képest 65%-kal csökkentett az energia-, és 60%-kal csökkentett a szénhidrát-tartalma. A lekvár készítésekor a gyümölcsök természetes íze és a gyümölcsarabok egyaránt megmaradnak, a hőkezelés miatt pedig semmilyen plusz adalékanyagot nem tartalmaz. Fogyasztható önmagában, desszertekkel párosítva vagy főételek mellé.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Tipp: A lekvár édességszintje alacsonyabb, mint a cukorral készített eper lekvárnak. Ez azonban lehetővé teszi, hogy a főételek mellé tálaljuk szószként. Amennyiben a jelenleginél édesebb lekvárra van szükségünk, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.
Javaslat: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Összetevők: Eper (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek: (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav)
Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült
Darabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmaz
Tartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítva
Minőségét megőrzi: 18 hónap (bontatlan csomagolásban), felbontás után hűtőben 5-10 oC-on tárolva, 5 napig fogyasztható.
Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
||
energia |
193 kJ |
46 kcal |
zsír |
0,35 g |
|
|
0 g |
|
szénhidrát |
11,5 g |
|
|
5,9 g |
|
|
2,2 g |
|
rost |
1,75 g |
|
fehérje |
0,45 g |
|
só |
< 0,01 g |
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.