Leírás és Paraméterek
Szafi Free Narancsos csoki ízű hajdina keksz / kása alap - sárgabarackkal 200g
Összetevők: Gluténmentes hajdina (hajdina pehely, puffasztott hajdina) (60%), aszalt sárgabarack (29%), narancs őrlemény (7,5%), zsírszegény kakaópor, természetes csokoládé aroma
Átlagos tápérték
100g keksz/kása alapban
Energia:
1376 kJ / 325 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
3 g
0,7 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
58,4 g
20,9 g
Rost
7,5 g
Fehérje
12,5 g
Só
0,06 g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Felhasználási javaslatok:
Főzés nélküli kása készíthető a keverékből, 1 adaghoz: 50 g Szafi Free keksz/kása keverék, 90g (azaz 0,9 dl.) tetszőleges hőmérsékletű növényi tejjel (vagy narancslével) és ízlés szerint édesítővel (pl. 1 tk. Szafi Free ötszörös édesítő) elkeverve. Fogyasszuk gyümölccsel, magokkal, kakaóbab törettel, aszalványokkal elkeverve, megszórva.
Narancsos csoki ízű PUHA zsírszegény vegán keksz vagy müzli szelet (10 db.): Hozzávalók: 150 g Szafi Free keksz/kása keverék; 160g Szafi Free sárgabaracklekvárral elkeverve (ízlés szerint adható hozzá plusz édesítés!). /A sárgabaracklekvár helyettesíthető 120 g növényi tejhelyettesítővel és édesítőszerrel, vagy 120g grapefruit lével, narancslével, mandarin lével./
Így készítsük a müzlit: Miután elkevertük az összetevőket és pihentettük 5 percig, egy olaj-sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra simítsuk el a masszát vizes kanállal, igazítsuk el téglalap alakúra. Késsel vágjuk be 10 részre a masszát. Amennyiben ropogósabb kérget szeretnénk vékonyan fújjuk le olaj sprayvel. 180 fokon 40 percig süssük, majd a vágás mentén tördeljük el a müzlit.
Így készítsük a kekszet: Miután pihentettük a masszát, egy olaj sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra adagoljuk (10 db.-ot) egy kiskanál segítéségével, amit végül vizes kanállal elsimítunk. 180 fokon 40 perc alatt süssük készre, sütés előtt lefújhatjuk olaj sprayvel, amennyiben ropogósabb kekszet szeretnénk kapni.
Kihűlve fogyasztandó (akkor éri el a tökéletes állagot, ugyanis picit még keményedik!).
Uzsonnás zacskóban, szobahőmérsékleten tárolandó!
Megjegyzés, tipp: adhatunk hozzá egy marék darált diót, amennyiben zserbó ízű kekszet szeretnénk kapni, ill. diéta szerinti olvasztott csokival is bevonhatjuk.
Fogyaszthatjuk müzli keverékként is joghurttal elkeverve, ízlés szerint tovább gazdagítható egyéb aszalványokkal, magokkal, csoki darabokkal, édesítőszerrel, esetleg friss gyümölcsökkel.
A gondos technológia ellenére magot, magtöretet tartalmazhat!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Kiszerelés: 200 g
Leírás
Szafi Free Narancsos csoki ízű hajdina keksz / kása alap - sárgabarackkal 200g
Összetevők: Gluténmentes hajdina (hajdina pehely, puffasztott hajdina) (60%), aszalt sárgabarack (29%), narancs őrlemény (7,5%), zsírszegény kakaópor, természetes csokoládé aroma
Átlagos tápérték
100g keksz/kása alapban
Energia:
1376 kJ / 325 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
3 g
0,7 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
58,4 g
20,9 g
Rost
7,5 g
Fehérje
12,5 g
Só
0,06 g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Felhasználási javaslatok:
Főzés nélküli kása készíthető a keverékből, 1 adaghoz: 50 g Szafi Free keksz/kása keverék, 90g (azaz 0,9 dl.) tetszőleges hőmérsékletű növényi tejjel (vagy narancslével) és ízlés szerint édesítővel (pl. 1 tk. Szafi Free ötszörös édesítő) elkeverve. Fogyasszuk gyümölccsel, magokkal, kakaóbab törettel, aszalványokkal elkeverve, megszórva.
Narancsos csoki ízű PUHA zsírszegény vegán keksz vagy müzli szelet (10 db.): Hozzávalók: 150 g Szafi Free keksz/kása keverék; 160g Szafi Free sárgabaracklekvárral elkeverve (ízlés szerint adható hozzá plusz édesítés!). /A sárgabaracklekvár helyettesíthető 120 g növényi tejhelyettesítővel és édesítőszerrel, vagy 120g grapefruit lével, narancslével, mandarin lével./
Így készítsük a müzlit: Miután elkevertük az összetevőket és pihentettük 5 percig, egy olaj-sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra simítsuk el a masszát vizes kanállal, igazítsuk el téglalap alakúra. Késsel vágjuk be 10 részre a masszát. Amennyiben ropogósabb kérget szeretnénk vékonyan fújjuk le olaj sprayvel. 180 fokon 40 percig süssük, majd a vágás mentén tördeljük el a müzlit.
Így készítsük a kekszet: Miután pihentettük a masszát, egy olaj sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra adagoljuk (10 db.-ot) egy kiskanál segítéségével, amit végül vizes kanállal elsimítunk. 180 fokon 40 perc alatt süssük készre, sütés előtt lefújhatjuk olaj sprayvel, amennyiben ropogósabb kekszet szeretnénk kapni.
Kihűlve fogyasztandó (akkor éri el a tökéletes állagot, ugyanis picit még keményedik!).
Uzsonnás zacskóban, szobahőmérsékleten tárolandó!
Megjegyzés, tipp: adhatunk hozzá egy marék darált diót, amennyiben zserbó ízű kekszet szeretnénk kapni, ill. diéta szerinti olvasztott csokival is bevonhatjuk.
Fogyaszthatjuk müzli keverékként is joghurttal elkeverve, ízlés szerint tovább gazdagítható egyéb aszalványokkal, magokkal, csoki darabokkal, édesítőszerrel, esetleg friss gyümölcsökkel.
A gondos technológia ellenére magot, magtöretet tartalmazhat!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Kiszerelés: 200 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.