Leírás és Paraméterek
A japán konyha egyik jellegzetes fűszere, japán tormának is nevezik. A hegyi patakok környékén fellelhető hegyi mályvarózsa gyökere adja a fűszert. Az almazöld színű gyökeret frissen, cápabőrön reszelik le vagy szárítva, por alakban kerül forgalomba. A wasabi port vízzel, esetleg egy kis szója szósz hozzáadásával keverjük csomómentes pasztává, vigyázat, erősen csípős! Japánban a sushi egyik alapvető fűszere.
Összetveők:
torma 31,7%, emulgeáló E420, rizsolaj, só, dextrin, wasabi (Eutrema japonicum) 4,5%, burgonyakeményítő, víz, aroma, kurkuma, sűrítőanyag E415, savanyúságot szabályozó E330, színezék E133.
Leírás
A japán konyha egyik jellegzetes fűszere, japán tormának is nevezik. A hegyi patakok környékén fellelhető hegyi mályvarózsa gyökere adja a fűszert. Az almazöld színű gyökeret frissen, cápabőrön reszelik le vagy szárítva, por alakban kerül forgalomba. A wasabi port vízzel, esetleg egy kis szója szósz hozzáadásával keverjük csomómentes pasztává, vigyázat, erősen csípős! Japánban a sushi egyik alapvető fűszere.
Összetveők:
torma 31,7%, emulgeáló E420, rizsolaj, só, dextrin, wasabi (Eutrema japonicum) 4,5%, burgonyakeményítő, víz, aroma, kurkuma, sűrítőanyag E415, savanyúságot szabályozó E330, színezék E133.