Leírás és Paraméterek
A Salus Ga-Lexír szirup hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztéshez.
Régi népi tapasztalat, hogy a keserű anyagok serkentik az emésztést. A Salus Ga-Lexír szirup az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények és fruktóz kerül. Íze kellemes, kesernyés aromájú.
Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába.
A XVI. század óta ismerik és értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat.
Az articsóka fő hatóanyaga a cynarin, amely a keserűanyagokkal együtt májvédő, a máj méregtelenítő funkcióját fokozó hatású.
A keserű anyagok serkentik a zsíremésztéshez szükséges epetermelést, elhárítják az epekiválasztás zavarait, jótékonyan hatnak az étkezés utáni teltségérzés és puffadás esetén.
Adagolás: Naponta egy alkalommal 20-40 ml (mérőpohár) étkezéskor vagy étkezés után.
Összetétel:
Hatóanyag-tartalom / 20 ml
Articsóka levél kivonat (1:10) 650 mg
– ebből cynaropicrin 17,8 mg
Gyermekláncfű levél kivonat (1:10) 206 mg
Enciángyökér kivonat (1:10) 164 mg
Kurkuma gyökértörzs kivonat (1:10) 118 mg
– ebből curcumin 4,7 mg
Cickafarkfű kivonat 118 mg
Gyömbér gyökértörzs kivonat (1:10) 80 mg
Kamillavirág kivonat (1:10) 74 mg
Édeskömény kivonat (1:10) 74 mg
Keserű narancshéj kivonat (1:10) 60 mg
– ebből synefrin 0,084 mg
Benedekfű kivonat (1:10) 38 mg
Kardamomum termés kivonat (1:10) 16 mg
Vidrafű levél kivonat (1:10) 16 mg
Figyelem!
Ellenjavallatok: súlyos májműködési zavarok, májelégtelenség, epevezeték elzáródása, epehólyaggyulladás.
Leírás
A Salus Ga-Lexír szirup hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztéshez.
Régi népi tapasztalat, hogy a keserű anyagok serkentik az emésztést. A Salus Ga-Lexír szirup az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények és fruktóz kerül. Íze kellemes, kesernyés aromájú.
Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába.
A XVI. század óta ismerik és értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat.
Az articsóka fő hatóanyaga a cynarin, amely a keserűanyagokkal együtt májvédő, a máj méregtelenítő funkcióját fokozó hatású.
A keserű anyagok serkentik a zsíremésztéshez szükséges epetermelést, elhárítják az epekiválasztás zavarait, jótékonyan hatnak az étkezés utáni teltségérzés és puffadás esetén.
Adagolás: Naponta egy alkalommal 20-40 ml (mérőpohár) étkezéskor vagy étkezés után.
Összetétel:
Hatóanyag-tartalom / 20 ml
Articsóka levél kivonat (1:10) 650 mg
– ebből cynaropicrin 17,8 mg
Gyermekláncfű levél kivonat (1:10) 206 mg
Enciángyökér kivonat (1:10) 164 mg
Kurkuma gyökértörzs kivonat (1:10) 118 mg
– ebből curcumin 4,7 mg
Cickafarkfű kivonat 118 mg
Gyömbér gyökértörzs kivonat (1:10) 80 mg
Kamillavirág kivonat (1:10) 74 mg
Édeskömény kivonat (1:10) 74 mg
Keserű narancshéj kivonat (1:10) 60 mg
– ebből synefrin 0,084 mg
Benedekfű kivonat (1:10) 38 mg
Kardamomum termés kivonat (1:10) 16 mg
Vidrafű levél kivonat (1:10) 16 mg
Figyelem!
Ellenjavallatok: súlyos májműködési zavarok, májelégtelenség, epevezeték elzáródása, epehólyaggyulladás.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.