Leírás és Paraméterek
A ropogós kérgű kenyér kézzel formázható és mivel nem formában sül, így belseje lágy marad, külseje pedig ropogós.
Összetevők: tápióka, lenmag, útifű, kókusz, só, szódabikarbóna, aszkorbinsav
Elkészítés: 4 M-es tojást keverj el 50 ml vízzel, majd 1 ek kókuszolajat hozzáadva homogenizáld a lisztkeverékkel. Kb. 5 perc elteltével, vizes kézzel formálj belőle kenyeret, majd helyezd sütőpapírral bélelt sütőlapra, vágd be a tetejét kb. fél cm mélyen 3 helyen, majd süsd légkeverésen, 200 fokon 10 percig és további 30 percig 180 fokon. Rácson hűtsd és szeletelheted is!
g | 115 |
db | 1 |
Leírás
A ropogós kérgű kenyér kézzel formázható és mivel nem formában sül, így belseje lágy marad, külseje pedig ropogós.
Összetevők: tápióka, lenmag, útifű, kókusz, só, szódabikarbóna, aszkorbinsav
Elkészítés: 4 M-es tojást keverj el 50 ml vízzel, majd 1 ek kókuszolajat hozzáadva homogenizáld a lisztkeverékkel. Kb. 5 perc elteltével, vizes kézzel formálj belőle kenyeret, majd helyezd sütőpapírral bélelt sütőlapra, vágd be a tetejét kb. fél cm mélyen 3 helyen, majd süsd légkeverésen, 200 fokon 10 percig és további 30 percig 180 fokon. Rácson hűtsd és szeletelheted is!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.