Leírás és Paraméterek
Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek hála, a Pödör üvegeibe töltött fehérbor-ecet magával viszi és hosszú időre megőrzi a legjobb szőlők gyümölcsös ízét – mesterséges adalékok vagy aromák nélkül, prémium minőségben. Nagytestvérével, a vörösborecettel ellentétben, amely elhappolja a többi összetevők aromáit, a fehérborecet engedi őket kibontakozni és érvényesülni.
Mielőtt a Pödör ízletes fehérborecete az üvegekbe kerül, fahordóban érlelődik. Az érlelési folyamat során maximális ki tudjuk nyerni a finom gyümölcsből a jellegzetes, harmonikus aromát. A végső töltés előtt a finom fehérborecet egy szűrési folyamaton megy keresztül, amelynek során eltávolítják belőle a természetes, lebegő szilárd elemeket. Az ezt követő pasztörizálás biztosítja a sötét helyen tartandó termék hosszú szavatossági idejét.
Leírás
Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek hála, a Pödör üvegeibe töltött fehérbor-ecet magával viszi és hosszú időre megőrzi a legjobb szőlők gyümölcsös ízét – mesterséges adalékok vagy aromák nélkül, prémium minőségben. Nagytestvérével, a vörösborecettel ellentétben, amely elhappolja a többi összetevők aromáit, a fehérborecet engedi őket kibontakozni és érvényesülni.
Mielőtt a Pödör ízletes fehérborecete az üvegekbe kerül, fahordóban érlelődik. Az érlelési folyamat során maximális ki tudjuk nyerni a finom gyümölcsből a jellegzetes, harmonikus aromát. A végső töltés előtt a finom fehérborecet egy szűrési folyamaton megy keresztül, amelynek során eltávolítják belőle a természetes, lebegő szilárd elemeket. Az ezt követő pasztörizálás biztosítja a sötét helyen tartandó termék hosszú szavatossági idejét.