Leírás és Paraméterek
A bulgurból, más néven durumbúza töretből ízletes köret vagy saláta készíthető, kiváló alternatívája lehet a rizsnek.
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemekből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Összetevők: durumbúza
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen forrázni is.
g | 1000 |
db | 1 |
Leírás
A bulgurból, más néven durumbúza töretből ízletes köret vagy saláta készíthető, kiváló alternatívája lehet a rizsnek.
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemekből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Összetevők: durumbúza
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen forrázni is.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.