Leírás és Paraméterek
Natura barna bulgur, 500 g
Talán különösen hangzik, de ha utánagondolunk el kell fogadni azt az egyszerű tényt, hogy a Napban, mint égitestben rejlő szakadatlanul sugárzott energia teszi lehetővé Földünkön az élet mindenféle formájának létezését. A növények, mint ennek az energiának a legfőbb közvetítői adják át testünknek mindazt, ami nélkül elpusztulnánk. A fotoszintézisben megnyilvánuló csoda teszi asztalunkra a földben található ásványi anyagok, illetve nyomelemek, vitaminok megfelelő választékát.
A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon szárítják, illetve ott fejeződik be a mag érésének a folyamata, létrejön a Bulgurnak nevezett különlegesen finom ízü gabonaféleség.
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy kölessel. Alapként a feltétekkel változatossá tehető. Főzési ideje (nálunk legalábbis) kb. max. 10 perc. Van olyan vélemény is, mely szerint elég a felforrás után kikapcsolni a tüzet és a többi már elég a puhuláshoz. A tarhonyához hasonló állaga lesz. Állás alatt, pl másnapra összeáll ugyan, mivel a vizet méginkább felszívja, de könnyedén szétvágható villával is akár. Nem fojtó, akár diétásnak is nevezhető étel, melyet bátran ajánlhatunk akár rák, vagy egyéb diétához is, természetesen szakemberrel való konzultációval kiegészítve. Erről külön szólok, mivel a téma megérdemli.
g | 500 |
db | 1 |
Leírás
Natura barna bulgur, 500 g
Talán különösen hangzik, de ha utánagondolunk el kell fogadni azt az egyszerű tényt, hogy a Napban, mint égitestben rejlő szakadatlanul sugárzott energia teszi lehetővé Földünkön az élet mindenféle formájának létezését. A növények, mint ennek az energiának a legfőbb közvetítői adják át testünknek mindazt, ami nélkül elpusztulnánk. A fotoszintézisben megnyilvánuló csoda teszi asztalunkra a földben található ásványi anyagok, illetve nyomelemek, vitaminok megfelelő választékát.
A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon szárítják, illetve ott fejeződik be a mag érésének a folyamata, létrejön a Bulgurnak nevezett különlegesen finom ízü gabonaféleség.
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy kölessel. Alapként a feltétekkel változatossá tehető. Főzési ideje (nálunk legalábbis) kb. max. 10 perc. Van olyan vélemény is, mely szerint elég a felforrás után kikapcsolni a tüzet és a többi már elég a puhuláshoz. A tarhonyához hasonló állaga lesz. Állás alatt, pl másnapra összeáll ugyan, mivel a vizet méginkább felszívja, de könnyedén szétvágható villával is akár. Nem fojtó, akár diétásnak is nevezhető étel, melyet bátran ajánlhatunk akár rák, vagy egyéb diétához is, természetesen szakemberrel való konzultációval kiegészítve. Erről külön szólok, mivel a téma megérdemli.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.