Leírás és Paraméterek
Méhviasz lapok, 100 g
Szeretjük a méhviaszt -illata lelket melengető, a kencéket pedig természetes módon kenhetővé teszi, a bőrön csodálatos filmréteget képez és védi az időjárástól.
A méhviasz lapokat azért preferálják sokan, mert egyrészt magyar termék, másrészt biztosabban tudjuk hogyan készül. Álljon itt méhész beszállítónk részletes ismertetője: "A műlép méhész nyelven tiszta viasz amelyet a méhész a keretekből kivágott viaszból nyer ezt olvasztással éri el valamint egy gőzös viaszolvasztó préssel. A viasz kétszer van felfőzve olvasztva hogy még tisztább legyen, mivel a viasz folyékonyan is nagy sűrűségű így az esetleges kosz amit mi sonkolynak hívunk a lassú kihűlés miatt, a szilárd állapot eléréséig a viasz aljára kerül és nagy tömbös 30-40kg tároljuk és a sonkolyt az aljáról lekaparjuk. Ezt követően újra felolvasztásra kerül egy gőzös viaszolvasztóba forró gőz felett préselve egy szűrőn megszűrjük, és tartósan 30 percig 120-130 fokon tartjuk a teljesen híg viaszt a fertőtlenítés miatt. ezt követően kerül a mülépes nyomó felületre ez egy öntvény henger méh sejt mintával. (...) A további viaszt termeltetnem kell a méhekkel, nagyon időjárás függő, ha nagy hordás van, akkor van viasz is. Mert a legtisztább viasz az úgynevezett fedelezési viasz. Ezt abból nyerjük, hogy ha jó az idő egy akáchordás alatt és sok a méz telnek a kaptárban lévő keretek akkor a méhek a teli mézes sejteket a viaszban vékony nagyon tiszta viasszal fedik le, hogy a mézet is eltárolják légmentesen lezárva a viasszal. Ezt mi a mézelvétel során vékony fedelezési villával kézi munkaerővel eltávolítjuk és ebből füzzök a legtisztább viaszt. Ennek mennyisége nagyon hordás függő. Ezért nem tudom pontosan most még megmondani, hogy mikorra mennyi viaszt tudok produkálni az év során."
Ezért előfordulhat, hogy méhviasz lapokból átmeneti készlethiány van.
Leírás
Méhviasz lapok, 100 g
Szeretjük a méhviaszt -illata lelket melengető, a kencéket pedig természetes módon kenhetővé teszi, a bőrön csodálatos filmréteget képez és védi az időjárástól.
A méhviasz lapokat azért preferálják sokan, mert egyrészt magyar termék, másrészt biztosabban tudjuk hogyan készül. Álljon itt méhész beszállítónk részletes ismertetője: "A műlép méhész nyelven tiszta viasz amelyet a méhész a keretekből kivágott viaszból nyer ezt olvasztással éri el valamint egy gőzös viaszolvasztó préssel. A viasz kétszer van felfőzve olvasztva hogy még tisztább legyen, mivel a viasz folyékonyan is nagy sűrűségű így az esetleges kosz amit mi sonkolynak hívunk a lassú kihűlés miatt, a szilárd állapot eléréséig a viasz aljára kerül és nagy tömbös 30-40kg tároljuk és a sonkolyt az aljáról lekaparjuk. Ezt követően újra felolvasztásra kerül egy gőzös viaszolvasztóba forró gőz felett préselve egy szűrőn megszűrjük, és tartósan 30 percig 120-130 fokon tartjuk a teljesen híg viaszt a fertőtlenítés miatt. ezt követően kerül a mülépes nyomó felületre ez egy öntvény henger méh sejt mintával. (...) A további viaszt termeltetnem kell a méhekkel, nagyon időjárás függő, ha nagy hordás van, akkor van viasz is. Mert a legtisztább viasz az úgynevezett fedelezési viasz. Ezt abból nyerjük, hogy ha jó az idő egy akáchordás alatt és sok a méz telnek a kaptárban lévő keretek akkor a méhek a teli mézes sejteket a viaszban vékony nagyon tiszta viasszal fedik le, hogy a mézet is eltárolják légmentesen lezárva a viasszal. Ezt mi a mézelvétel során vékony fedelezési villával kézi munkaerővel eltávolítjuk és ebből füzzök a legtisztább viaszt. Ennek mennyisége nagyon hordás függő. Ezért nem tudom pontosan most még megmondani, hogy mikorra mennyi viaszt tudok produkálni az év során."
Ezért előfordulhat, hogy méhviasz lapokból átmeneti készlethiány van.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.