Leírás és Paraméterek
Kakaóvaj tömb BIO: Karakteres csokoládé illatú és bézses-vanília színű vaj, mely már kis mennyiségben is alaposan visszazsírozza a bőrt, és megvédi a kiszáradástól.
A finomítatlan kakaóvajból egy szűrt növényi zsiradék, a kakaópor egy részét eltávolították, ezért változó intenzitású barnás-bézses árnyalatú. Az MM Gold natur kakaóvajjal jól lehet dolgozni pl. masszázskrémek, ajakbalzsamok készítésénél, hiszen a kakaó karakteres illata és a zsírsavak csodálatos hatása megmarad. Szappanba superfat-nek javasoljuk de csak kis mennyiségben. A tömb forma könnyen használható a testfelületen.
Fontos tudni, hogy a kakaóvaj az élelmiszer iparból átvett növényi zsiradék, és a világon nem állítanak elő "kozmetikai" kakaóvajat. Sokszor kérdezik, hogy ebből a kakaóvajból lehet -e csokoládét készíteni. A csokoládé lelke a jó minőségű kakaóvaj; 25 kg-os tömbjeink egyértelműen élelmiszer minőségűek, a kozmetikai GMP követelményrendszer jelen pillanatban szigorúbb, mint az élelmiszeripari. Mindazonáltal az MM Gold Natur kakaóvaj prémium kozmetikum és kozmetikai alapanyagként került forgalomba Magyarországon.
Kakaóvaj tömb BIO
A kakaóvaj egyre ritkább és értékesebb kincs, ezért a gyanúsan olcsó termékektől óvakodjunk.
Alkalmazása: Napozás után vagy tisztálkodás után a még nedves bőrön a tömböt szépen lehet csúsztatni, majd a zsiaadékot körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a bőrbe.
Egyéb kozmetikumokba elegendő 5-25 % , eléggé kemény zsíradék kb 38 fokos olvadásponttal, de sose hevítsük túl mert könnyen krakkolódik!Illata átható, ezért ha ez nem kívánatos a termékbe, a pasztillákat javasoljuk helyette.
Leírás
Kakaóvaj tömb BIO: Karakteres csokoládé illatú és bézses-vanília színű vaj, mely már kis mennyiségben is alaposan visszazsírozza a bőrt, és megvédi a kiszáradástól.
A finomítatlan kakaóvajból egy szűrt növényi zsiradék, a kakaópor egy részét eltávolították, ezért változó intenzitású barnás-bézses árnyalatú. Az MM Gold natur kakaóvajjal jól lehet dolgozni pl. masszázskrémek, ajakbalzsamok készítésénél, hiszen a kakaó karakteres illata és a zsírsavak csodálatos hatása megmarad. Szappanba superfat-nek javasoljuk de csak kis mennyiségben. A tömb forma könnyen használható a testfelületen.
Fontos tudni, hogy a kakaóvaj az élelmiszer iparból átvett növényi zsiradék, és a világon nem állítanak elő "kozmetikai" kakaóvajat. Sokszor kérdezik, hogy ebből a kakaóvajból lehet -e csokoládét készíteni. A csokoládé lelke a jó minőségű kakaóvaj; 25 kg-os tömbjeink egyértelműen élelmiszer minőségűek, a kozmetikai GMP követelményrendszer jelen pillanatban szigorúbb, mint az élelmiszeripari. Mindazonáltal az MM Gold Natur kakaóvaj prémium kozmetikum és kozmetikai alapanyagként került forgalomba Magyarországon.
Kakaóvaj tömb BIO
A kakaóvaj egyre ritkább és értékesebb kincs, ezért a gyanúsan olcsó termékektől óvakodjunk.
Alkalmazása: Napozás után vagy tisztálkodás után a még nedves bőrön a tömböt szépen lehet csúsztatni, majd a zsiaadékot körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a bőrbe.
Egyéb kozmetikumokba elegendő 5-25 % , eléggé kemény zsíradék kb 38 fokos olvadásponttal, de sose hevítsük túl mert könnyen krakkolódik!Illata átható, ezért ha ez nem kívánatos a termékbe, a pasztillákat javasoljuk helyette.