Leírás és Paraméterek
Gyümölcsös ínyenc, egy kosár vörös gyümölcs és magjainak illata, mely a keserű mandulát és cseresznyét juttatja eszünkbe. Egy friss, üdítő, finom illat, alkalmas a test- és arcápoló kozmetikai készítmények, illatos krémek, maszkok, pakolások, hámlasztók, emulziók illatosítására.
Egy frissítő illat, mely a bőrre varászolja a vörös, jól megérett gyümölcsök zamatát. Az illat előszőr édes-savanykás, majd a gyümölcsös jegyek összefonódnak a keserűmandulának és magjának jegyeivel.
ELŐÁLLÍTÁSI MÓD: egy illóolajokból, elkülönített illóolaj-frakciókból (frakcionált desztillációval nyert vegyületek) növényi alapanyagokból fermentálással, áztatással vagy hidrolízissel kinyert aromás anyagokból álló természetes keverék.
Franciaországban (Grasse térségében, a parfümök fővárosának környékén) állítják elő olyan parfümkészítők fejlesztése nyomán, akik kiváló minőségű finom parfümöket hoznak létre, kimondottan kozmetikai készítmények számára.
A MAYAM parfümanyagok összhangban vannak a kozmetikai termékekre vonatkozó Európai Szabályzatnak a legfrissebb változattásaival és összhangban vannak a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, az IFRA jogszabályaival.
ÖSSZETÉTEL: tömény aromás vegyület, teljes egészében természetes, növényi eredetű, szintetikus összetevők és tartósítók nélkül.
Egyes elemek allergének lehetnek az érzékeny személyek számára, ha a kozmetikai készítményeket illatosítják. Az Európai Parlament és Tanács kozmetikai termékekre vonatkozó 2003/15/EK Irányelvének 7 számú Módosítása szerint: limonént, benzil-alkoholt, linaloolt, tartalmaz.
A PARFÜM JEGYEI
- az illat eléggé egyenletesen fejlődik ki, a parfüm nem halad a klasszikus módon a fejillattól az alapillatig
- előszőr érződő illatjegyek gyümölcsös, savas, gránátalma, piros ribizli, meggy
- a későbbiekben érződő illatjegyek édes-kesernyés cseresznye, mangó, marcipán és keserűmandula
EGYEZTETÉSEK & BENYOMÁSOK
- különösen a finom, nem túl intenzív, de tartós illatokat hordozó kozmetikai készítmények illatosítására kifejlesztett illatanyag
- bőrrevitel után érdekesen fejlődik és a bőr kémiájának függvénylében külömböző érzetet vált ki
- a kókuszolaj egy ínyenc illatot kölcsönöz neki, a puncs illatához hasonlót
- összeillő párt alkot a mangóvajjal
- virágesszenciákkal keverve (geránium, ylang-ylang, rózsafa) a nyári estéken hordott nőies parfümöt fejleszti ki. Téli napokon viselve a nyári elevenséget és a stílusosan aromás koktélokat fogja felidézni
- fűszer esszenciákkal keverve (gyömbér, feketebors) tompítja az édességét az illatosítónak, amely serkentővé és frissítővé válik
- hűsítő esszenciákkal keverve (menta, kámforfa, kajeput) egy üdítő, friss, fiatalos illatot hoz
- amyris, szantálfa, erdeifenyő vagy atlaszcédrus esszenciákkal keverve borostyános- fás illat felé viszi a parfümöt
A "ROUGE AMÈRE" egy komplex illatosító, mely használható a kozmetikai készítmények egyedüli illatosító összetevőjeként, azonban keverhető más illatosító anyagokkal, illóolajakkal, abszolútokkal, egyes illatjegyek fokozására vagy tompítására.
Megjelenési forma: tiszta sárgás, majdnem színtelen folydék
Olajokban, emulziókban és alkoholban oldódik.
Összetétel (INCI): parfum
A KOZMETIKÁBAN
- emulgeálással készülő krémek, emulziók, balzsamok, olajak, vízmentes készítmények illatosítására
- dezodorok illatosító összetevője
- melt & pour szappanok illatosítására
- tusgélek, fürdőgélek, samponok illatosítására
- lemosók, tisztálkodáshoz használt oldatokba
- oldószer segítségével vizes készítményekbe, gélekbe is belefoglalható
A kozmetikai és higiéniai termékekbe az illatosítót általában a végső fázisban adagolják, hidegen.
Ajánlott ADAGOLÁS:
- 0,2 - 1% krémekbe, emulziókba, külömböző arcápoló kozmetikai készítményekbe
- 1 - 3% testápoló krémekbe, balzsamokba, olajakba, vajakba, emulziókba
- 1 - 3% kenőcsökbe, vízmentes készítményekbe
- 0,2 - 0,5% samponokba, tusgélekbe; nagyobb arányban használva felhígítja a készítményt és szükség lehet sűrítő anyagra vagy oldószer használatára
- 1 - 4% szappanokba
A PARFÜMÉRIÁBAN
- alkohol alapú parfümökbe
- olaj alapú parfümökbe
- szilárd parfümökbe
- illatos testkrémekbe, 4%-ig adagolva
Ajánlott ADAGOLÁS:
- 20%-ig folyékony (alkohol vagy olajos alapú) és szilárd parfümökbe
Aromaterápiás felhasználásra nem alkalmas
Tárolás:
- légmentes tartályban, fénytől és hőtől védve, 25°C fok alatti hőmérsékleten
Biztonsági adatok:
- illatosítót tartalmazó készítmények esetében általános szabályként ajánlott: használat előtt 24 órával a könyök belső részén tesztelni
- ha betartjuk az előírt adagolást, nincsenek ellenjavallatok
- ne nyeljük le
- tartsuk távol a gyerekektől
- önmagában a bőrre ne használjuk
- szembe ne kerüljön
Leírás
Gyümölcsös ínyenc, egy kosár vörös gyümölcs és magjainak illata, mely a keserű mandulát és cseresznyét juttatja eszünkbe. Egy friss, üdítő, finom illat, alkalmas a test- és arcápoló kozmetikai készítmények, illatos krémek, maszkok, pakolások, hámlasztók, emulziók illatosítására.
Egy frissítő illat, mely a bőrre varászolja a vörös, jól megérett gyümölcsök zamatát. Az illat előszőr édes-savanykás, majd a gyümölcsös jegyek összefonódnak a keserűmandulának és magjának jegyeivel.
ELŐÁLLÍTÁSI MÓD: egy illóolajokból, elkülönített illóolaj-frakciókból (frakcionált desztillációval nyert vegyületek) növényi alapanyagokból fermentálással, áztatással vagy hidrolízissel kinyert aromás anyagokból álló természetes keverék.
Franciaországban (Grasse térségében, a parfümök fővárosának környékén) állítják elő olyan parfümkészítők fejlesztése nyomán, akik kiváló minőségű finom parfümöket hoznak létre, kimondottan kozmetikai készítmények számára.
A MAYAM parfümanyagok összhangban vannak a kozmetikai termékekre vonatkozó Európai Szabályzatnak a legfrissebb változattásaival és összhangban vannak a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, az IFRA jogszabályaival.
ÖSSZETÉTEL: tömény aromás vegyület, teljes egészében természetes, növényi eredetű, szintetikus összetevők és tartósítók nélkül.
Egyes elemek allergének lehetnek az érzékeny személyek számára, ha a kozmetikai készítményeket illatosítják. Az Európai Parlament és Tanács kozmetikai termékekre vonatkozó 2003/15/EK Irányelvének 7 számú Módosítása szerint: limonént, benzil-alkoholt, linaloolt, tartalmaz.
A PARFÜM JEGYEI
- az illat eléggé egyenletesen fejlődik ki, a parfüm nem halad a klasszikus módon a fejillattól az alapillatig
- előszőr érződő illatjegyek gyümölcsös, savas, gránátalma, piros ribizli, meggy
- a későbbiekben érződő illatjegyek édes-kesernyés cseresznye, mangó, marcipán és keserűmandula
EGYEZTETÉSEK & BENYOMÁSOK
- különösen a finom, nem túl intenzív, de tartós illatokat hordozó kozmetikai készítmények illatosítására kifejlesztett illatanyag
- bőrrevitel után érdekesen fejlődik és a bőr kémiájának függvénylében külömböző érzetet vált ki
- a kókuszolaj egy ínyenc illatot kölcsönöz neki, a puncs illatához hasonlót
- összeillő párt alkot a mangóvajjal
- virágesszenciákkal keverve (geránium, ylang-ylang, rózsafa) a nyári estéken hordott nőies parfümöt fejleszti ki. Téli napokon viselve a nyári elevenséget és a stílusosan aromás koktélokat fogja felidézni
- fűszer esszenciákkal keverve (gyömbér, feketebors) tompítja az édességét az illatosítónak, amely serkentővé és frissítővé válik
- hűsítő esszenciákkal keverve (menta, kámforfa, kajeput) egy üdítő, friss, fiatalos illatot hoz
- amyris, szantálfa, erdeifenyő vagy atlaszcédrus esszenciákkal keverve borostyános- fás illat felé viszi a parfümöt
A "ROUGE AMÈRE" egy komplex illatosító, mely használható a kozmetikai készítmények egyedüli illatosító összetevőjeként, azonban keverhető más illatosító anyagokkal, illóolajakkal, abszolútokkal, egyes illatjegyek fokozására vagy tompítására.
Megjelenési forma: tiszta sárgás, majdnem színtelen folydék
Olajokban, emulziókban és alkoholban oldódik.
Összetétel (INCI): parfum
A KOZMETIKÁBAN
- emulgeálással készülő krémek, emulziók, balzsamok, olajak, vízmentes készítmények illatosítására
- dezodorok illatosító összetevője
- melt & pour szappanok illatosítására
- tusgélek, fürdőgélek, samponok illatosítására
- lemosók, tisztálkodáshoz használt oldatokba
- oldószer segítségével vizes készítményekbe, gélekbe is belefoglalható
A kozmetikai és higiéniai termékekbe az illatosítót általában a végső fázisban adagolják, hidegen.
Ajánlott ADAGOLÁS:
- 0,2 - 1% krémekbe, emulziókba, külömböző arcápoló kozmetikai készítményekbe
- 1 - 3% testápoló krémekbe, balzsamokba, olajakba, vajakba, emulziókba
- 1 - 3% kenőcsökbe, vízmentes készítményekbe
- 0,2 - 0,5% samponokba, tusgélekbe; nagyobb arányban használva felhígítja a készítményt és szükség lehet sűrítő anyagra vagy oldószer használatára
- 1 - 4% szappanokba
A PARFÜMÉRIÁBAN
- alkohol alapú parfümökbe
- olaj alapú parfümökbe
- szilárd parfümökbe
- illatos testkrémekbe, 4%-ig adagolva
Ajánlott ADAGOLÁS:
- 20%-ig folyékony (alkohol vagy olajos alapú) és szilárd parfümökbe
Aromaterápiás felhasználásra nem alkalmas
Tárolás:
- légmentes tartályban, fénytől és hőtől védve, 25°C fok alatti hőmérsékleten
Biztonsági adatok:
- illatosítót tartalmazó készítmények esetében általános szabályként ajánlott: használat előtt 24 órával a könyök belső részén tesztelni
- ha betartjuk az előírt adagolást, nincsenek ellenjavallatok
- ne nyeljük le
- tartsuk távol a gyerekektől
- önmagában a bőrre ne használjuk
- szembe ne kerüljön
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.