Leírás és Paraméterek
A Pesasur egész évben friss halat dolgozz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül.
Konzerv andalúz makréla filé bio extra szűz olívaolajban. Szürkésfehér szín, sima állag, kellemes illat és jellegzetes íz jellemzi. Tökéletes önmagában fogyasztva.
Termelői információ
Pesasur Ayamonte-ban (Andalúzia), egy halászfaluban található Spanyolország és Portugália (Algarve) határán. Pesasur elhelyezkedéséből adódóan előnyös helyen található a halkonzervek előállításához, a Cádizi-öböl gazdag vizei, valamint a Marokkó északi partja, Portugália déli partja és az Azori-szigetek között elhelyezkedő terület számos előnyt nyújt.
Jelenleg a Pesasur a hagyományos halkonzervek széles kínálata mellett történelmi és gasztronómiai jelentőségű receptek alapján elkészített konzervételeket készít és forgalmaz.
Összetevők: makréla, extra szűz olívaolaj, só
Allergének:
Hal
Tápérték: 100 g
Energia 825.65 kJ/197.2 kCal
Zsír 10.73 g
amelyből telített zsírsavak 1.75 g
Szénhidrát 0.1 g
amelyből cukor 0.1 g
Fehérje 25.23 g
Só 1.2 g
Élelmi rost 0 g
Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben tartandó.
Leírás
A Pesasur egész évben friss halat dolgozz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül.
Konzerv andalúz makréla filé bio extra szűz olívaolajban. Szürkésfehér szín, sima állag, kellemes illat és jellegzetes íz jellemzi. Tökéletes önmagában fogyasztva.
Termelői információ
Pesasur Ayamonte-ban (Andalúzia), egy halászfaluban található Spanyolország és Portugália (Algarve) határán. Pesasur elhelyezkedéséből adódóan előnyös helyen található a halkonzervek előállításához, a Cádizi-öböl gazdag vizei, valamint a Marokkó északi partja, Portugália déli partja és az Azori-szigetek között elhelyezkedő terület számos előnyt nyújt.
Jelenleg a Pesasur a hagyományos halkonzervek széles kínálata mellett történelmi és gasztronómiai jelentőségű receptek alapján elkészített konzervételeket készít és forgalmaz.
Összetevők: makréla, extra szűz olívaolaj, só
Allergének:
Hal
Tápérték: 100 g
Energia 825.65 kJ/197.2 kCal
Zsír 10.73 g
amelyből telített zsírsavak 1.75 g
Szénhidrát 0.1 g
amelyből cukor 0.1 g
Fehérje 25.23 g
Só 1.2 g
Élelmi rost 0 g
Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.