Leírás és Paraméterek
Kizárólag gombából és növényi eredetű anyagokból készül, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják. Legfőbb összetevője a friss laskagomba, amelyet Kecskeméten, Magyarország legnagyobb laskagomba termesztésében termesztenek teljesen vegyszermentes technológiával.
Nem tartalmaz glutént, mesterséges anyagokat, ízfokozót, színezéket és allergén anyagokat. Energiatartalma a húspástétomokhoz, margarinokhoz képest alacsony, és kifejezetten kevés cukrot tartalmaz. Ez biztosítja azt a kettőséget, hogy miközben a laskagomba pástétomok alapvetően kényelmi termékek, megfelelnek az egészséges táplálkozás által megszabott legtöbb elvárásnak.
vegán
gluténmentes
élelmi rostforrás
alacsony energia és cukortartalmú termék
Termékcsalád tagjai:
Alapösszetevők: friss laskagomba, vöröshagyma, pálmazsír, napraforgóolaj, porított gomba, fűszerek.
Az alapösszetétel mellett 6,5 %-ban - Tokaj Hegyaljáról származó - furmintot tartalmaz, ezért enyhén savanykás, boros íze van. A gyártási körülményekből adódóan a pástétomnak alkoholtartalma azonban nincs. A savasság szabályzására kevés hozzáadott cukrot tartalmaz, ezért 2,6 g/100g a cukortartalma. Élelmi rosttartalma 6,0 g/100g.
Ajánljuk mindenkinek, egyéneknek, családoknak, új ízeket keresőknek, vagy azoknak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, esetleg speciális étrendet/gluténmentes, vegetáriánus/ tartanak.
Az egyedi termék 100 g-os aluzil dobozban van, tárolásnál hűtést nem igényel, azonban felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül el kell fogyasztani.
A friss laskagomba az egészséges táplálkozás fontos eleme. Nem tartalmaz koleszterint, viszont ásványi sókban gazdag, továbbá fehérjéit alkotó aminosavak mennyisége és egymáshoz való aránya megegyezik az állati fehérjékkel. Alacsony az energiatartalma. Távol-keleten nagyon népszerű, mert ott elismerik és a táplálkozás alapvető elemévé tették a gyógyhatású gombákat, köztük a laskagombát is.
Felhasználási javaslatok: A pástétom kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle meleg szendvicset, gombakrém levest. Hova tovább sós kenyér- és pogácsatésztákhoz keverve ízletes különleges fogásokat tudunk előállítani belőle.
Összetevők: laskagomba 49%, vöröshagyma, pálmazsír, tokaji bor (Furmint) 5,5%, napraforgó étolaj, laskagomba-por, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerkeverék, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 218 kcal
Fehérje: 1,8 g
Szénhidrát: 11,9 g
ebből cukor: 2,6 g
Zsír: 18,3 g
ebből telített zsírsav: 7,7 g
Élelmi rost: 6,0 g
Nátrium: 0,5 g
g | 50 |
db | 1 |
Leírás
Kizárólag gombából és növényi eredetű anyagokból készül, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják. Legfőbb összetevője a friss laskagomba, amelyet Kecskeméten, Magyarország legnagyobb laskagomba termesztésében termesztenek teljesen vegyszermentes technológiával.
Nem tartalmaz glutént, mesterséges anyagokat, ízfokozót, színezéket és allergén anyagokat. Energiatartalma a húspástétomokhoz, margarinokhoz képest alacsony, és kifejezetten kevés cukrot tartalmaz. Ez biztosítja azt a kettőséget, hogy miközben a laskagomba pástétomok alapvetően kényelmi termékek, megfelelnek az egészséges táplálkozás által megszabott legtöbb elvárásnak.
vegán
gluténmentes
élelmi rostforrás
alacsony energia és cukortartalmú termék
Termékcsalád tagjai:
Alapösszetevők: friss laskagomba, vöröshagyma, pálmazsír, napraforgóolaj, porított gomba, fűszerek.
Az alapösszetétel mellett 6,5 %-ban - Tokaj Hegyaljáról származó - furmintot tartalmaz, ezért enyhén savanykás, boros íze van. A gyártási körülményekből adódóan a pástétomnak alkoholtartalma azonban nincs. A savasság szabályzására kevés hozzáadott cukrot tartalmaz, ezért 2,6 g/100g a cukortartalma. Élelmi rosttartalma 6,0 g/100g.
Ajánljuk mindenkinek, egyéneknek, családoknak, új ízeket keresőknek, vagy azoknak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, esetleg speciális étrendet/gluténmentes, vegetáriánus/ tartanak.
Az egyedi termék 100 g-os aluzil dobozban van, tárolásnál hűtést nem igényel, azonban felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül el kell fogyasztani.
A friss laskagomba az egészséges táplálkozás fontos eleme. Nem tartalmaz koleszterint, viszont ásványi sókban gazdag, továbbá fehérjéit alkotó aminosavak mennyisége és egymáshoz való aránya megegyezik az állati fehérjékkel. Alacsony az energiatartalma. Távol-keleten nagyon népszerű, mert ott elismerik és a táplálkozás alapvető elemévé tették a gyógyhatású gombákat, köztük a laskagombát is.
Felhasználási javaslatok: A pástétom kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle meleg szendvicset, gombakrém levest. Hova tovább sós kenyér- és pogácsatésztákhoz keverve ízletes különleges fogásokat tudunk előállítani belőle.
Összetevők: laskagomba 49%, vöröshagyma, pálmazsír, tokaji bor (Furmint) 5,5%, napraforgó étolaj, laskagomba-por, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerkeverék, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 218 kcal
Fehérje: 1,8 g
Szénhidrát: 11,9 g
ebből cukor: 2,6 g
Zsír: 18,3 g
ebből telített zsírsav: 7,7 g
Élelmi rost: 6,0 g
Nátrium: 0,5 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.