Leírás és Paraméterek
A Via Naturalis vegán pástétom laskagombából készül növényi alapanyagok hozzáadásával, így nem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
Hagyományos módon, a gondos háziasszony figyelmével állítjuk elő termékünket. Alapját a laskagomba mellett a vöröshagyma és a hidegen sajtolt napraforgóolaj adja. Fontos számunkra az alkotóelemek minősége, és a természetes ízvilág, ezért minden hozzávalót frissen szerzünk be és kerüljük a mesterséges összetevőket, úgymint ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.
Miért a laskagomba?
Mert az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen része, szinte bármilyen diétába jól illeszthető, és természetes módon gluténmentes. Továbbá nem tartalmaz koleszterint, viszont sok benne az ásványi anyag. Fehérjéiben megtalálható a legtöbb esszenciális aminosav és mindezek aránya hasonlít a legkiválóbb húsfélékhez. Alacsony energia tartalma mellett élelmi-rostokban gazdag, így jó hatással van az anyagcserénkre és az emésztésünkre. Immunrendszerünket pedig magas Béta-glükán tartalma stimulálja jótékonyan. A laskagomba gyógygombaként is ismert, miközben rendkívül ízletes konyhai alapanyag.
A laskagomba gluténmentes és a pástétomhoz sem adunk ilyen tartalmú összetevőket. Laboratóriumi mérések igazolják a termék gluténmentességét, vagyis 20 mg/kg-nál kevesebb benne a glutén.
Gazdag élelmi rostban és fehérjében, amit az 50% laskagomba garantál.
A friss termékekkel szemben a pástétom hosszú ideig eltartható, miközben megőrzi annak legtöbb előnyös tulajdonságát. Via Naturális vegán pástétomaink alapvetően kényelmi termékek, mégis megfelelnek az egészséges táplálkozás feltételeinek.
Termékeinket ajánljuk mindenkinek: az új ízek kedvelőinek, azoknak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, speciális étrendet – gluténmentes, tejmentes, vegán – tartanak és legfőképpen a gombaimádóknak.
A Paradicsomos Pástétomunk “olaszos” változata a mediterrán pestó ízvilágot hozza az asztalunkra.
Felhasználási javaslatok:
A Via Naturalis pástétomokat sokféleképpen felhasználhatjuk. Kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle melegszendvicset vagy gombakrém levest is. Beletehetjük sós sütemények tésztájába vagy töltelékébe, de akár raguk ízesítésére is alkalmas.
Összetevők: laskagomba 47%, vöröshagyma, pálmazsír, napraforgó étolaj, laskagomba-por, paradicsom püré 12,7%, kukorica keményítő, étkezési só, fűszer keverék, antioxidáns: aszkorbinsav
Tápanyag tartalom 100 g:
Energia: 176 kcal
Fehérje: 1,9 g
Szénhidrát: 5,5 g
ebből cukor: 3,8 g
Zsír: 15,9 g
ebből telítetlen zsírsav: 6,0 g
élelmi rost: 2,0 g
Nátrium: 0,5 g
Leírás
A Via Naturalis vegán pástétom laskagombából készül növényi alapanyagok hozzáadásával, így nem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
Hagyományos módon, a gondos háziasszony figyelmével állítjuk elő termékünket. Alapját a laskagomba mellett a vöröshagyma és a hidegen sajtolt napraforgóolaj adja. Fontos számunkra az alkotóelemek minősége, és a természetes ízvilág, ezért minden hozzávalót frissen szerzünk be és kerüljük a mesterséges összetevőket, úgymint ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.
Miért a laskagomba?
Mert az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen része, szinte bármilyen diétába jól illeszthető, és természetes módon gluténmentes. Továbbá nem tartalmaz koleszterint, viszont sok benne az ásványi anyag. Fehérjéiben megtalálható a legtöbb esszenciális aminosav és mindezek aránya hasonlít a legkiválóbb húsfélékhez. Alacsony energia tartalma mellett élelmi-rostokban gazdag, így jó hatással van az anyagcserénkre és az emésztésünkre. Immunrendszerünket pedig magas Béta-glükán tartalma stimulálja jótékonyan. A laskagomba gyógygombaként is ismert, miközben rendkívül ízletes konyhai alapanyag.
A laskagomba gluténmentes és a pástétomhoz sem adunk ilyen tartalmú összetevőket. Laboratóriumi mérések igazolják a termék gluténmentességét, vagyis 20 mg/kg-nál kevesebb benne a glutén.
Gazdag élelmi rostban és fehérjében, amit az 50% laskagomba garantál.
A friss termékekkel szemben a pástétom hosszú ideig eltartható, miközben megőrzi annak legtöbb előnyös tulajdonságát. Via Naturális vegán pástétomaink alapvetően kényelmi termékek, mégis megfelelnek az egészséges táplálkozás feltételeinek.
Termékeinket ajánljuk mindenkinek: az új ízek kedvelőinek, azoknak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, speciális étrendet – gluténmentes, tejmentes, vegán – tartanak és legfőképpen a gombaimádóknak.
A Paradicsomos Pástétomunk “olaszos” változata a mediterrán pestó ízvilágot hozza az asztalunkra.
Felhasználási javaslatok:
A Via Naturalis pástétomokat sokféleképpen felhasználhatjuk. Kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle melegszendvicset vagy gombakrém levest is. Beletehetjük sós sütemények tésztájába vagy töltelékébe, de akár raguk ízesítésére is alkalmas.
Összetevők: laskagomba 47%, vöröshagyma, pálmazsír, napraforgó étolaj, laskagomba-por, paradicsom püré 12,7%, kukorica keményítő, étkezési só, fűszer keverék, antioxidáns: aszkorbinsav
Tápanyag tartalom 100 g:
Energia: 176 kcal
Fehérje: 1,9 g
Szénhidrát: 5,5 g
ebből cukor: 3,8 g
Zsír: 15,9 g
ebből telítetlen zsírsav: 6,0 g
élelmi rost: 2,0 g
Nátrium: 0,5 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.