Leírás és Paraméterek
Várhegyi László könyve a vércsoportnak megfelelő étrend kialakításához.
Főbb szabályok az "B" vércsoportú étrendhez: először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel.
A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek).Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt.
Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "okokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölé tesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények.
Leírás
Várhegyi László könyve a vércsoportnak megfelelő étrend kialakításához.
Főbb szabályok az "B" vércsoportú étrendhez: először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel.
A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek).Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt.
Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "okokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölé tesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.