Leírás és Paraméterek
A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj illóolaja adja.
Rendkívül alacsony kumarin tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással bír, mint a cassia fahéj!
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Sütemények, gyümölcslevesek, pho leves és egzotikus ételek megbolondításához
Ínyencségre vágyók kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, boros italok és teák készítéséhez
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
Leírás
A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj illóolaja adja.
Rendkívül alacsony kumarin tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással bír, mint a cassia fahéj!
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Sütemények, gyümölcslevesek, pho leves és egzotikus ételek megbolondításához
Ínyencségre vágyók kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, boros italok és teák készítéséhez
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!