Leírás és Paraméterek
Megújult receptúra, gluténmentes, természetes kármin extrakt színezék felhasználásával
Felhasználási javaslat
1. A tasak tartalmát (11g) 50-100 g kristálycukorral és 2,5 dl vízzel elkeverjük, felforraljuk.
2. Kicsit kevergetjük, hűtjük.
3. Amint dermedni kezd, egyenletesen elosztjuk a torta vagy sütemény felületén.
Energiaérték: 1428 kJ (336 kcal)/100 g
Összetevők: cukor, sűrítőanyag (karragén, szentjánoskenyér liszt), zselésítő anyag (kálium-klorid), savanyúságot szabályozó anyag (trikálium-citrát), stabilizátor (kálium-hidrogén-tartarát), természetes színezék (kárminok)
g | 11 |
db | 1 |
Leírás
Megújult receptúra, gluténmentes, természetes kármin extrakt színezék felhasználásával
Felhasználási javaslat
1. A tasak tartalmát (11g) 50-100 g kristálycukorral és 2,5 dl vízzel elkeverjük, felforraljuk.
2. Kicsit kevergetjük, hűtjük.
3. Amint dermedni kezd, egyenletesen elosztjuk a torta vagy sütemény felületén.
Energiaérték: 1428 kJ (336 kcal)/100 g
Összetevők: cukor, sűrítőanyag (karragén, szentjánoskenyér liszt), zselésítő anyag (kálium-klorid), savanyúságot szabályozó anyag (trikálium-citrát), stabilizátor (kálium-hidrogén-tartarát), természetes színezék (kárminok)
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.