Leírás és Paraméterek
Habfixáló por a tejszínhab állagának javítására, 200 ml folyékony tejszínhez.
Összetevők: Porcukor, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer: trikalcium-foszfát (E 341).
Nyomokban tejfehérjét és szulfitokat is tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:
1. Felhasználás előtt a tejszínt lehűtjük.
2. Keverőtálba öntjük, beleszitálunk kis mennyiségű porcukrot, és elektromos habverővel előbb alacsony, majd magas fokozaton addig verjük, amíg lágy hab nem lesz belőle.
3. Hozzáadjuk a lágy tejszínhabhoz a Haas Natural Habfixálót, majd addig verjük tovább, míg a kívánt keménységet el nem érjük.
db | 1 |
Leírás
Habfixáló por a tejszínhab állagának javítására, 200 ml folyékony tejszínhez.
Összetevők: Porcukor, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer: trikalcium-foszfát (E 341).
Nyomokban tejfehérjét és szulfitokat is tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:
1. Felhasználás előtt a tejszínt lehűtjük.
2. Keverőtálba öntjük, beleszitálunk kis mennyiségű porcukrot, és elektromos habverővel előbb alacsony, majd magas fokozaton addig verjük, amíg lágy hab nem lesz belőle.
3. Hozzáadjuk a lágy tejszínhabhoz a Haas Natural Habfixálót, majd addig verjük tovább, míg a kívánt keménységet el nem érjük.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.