Leírás és Paraméterek
Valódi ananász valódi tápanyagokkal. Az ananász darabok a liofilizálásnak köszönhetően pillekönnyűvé válnak úgy, hogy közben teljes egészében megőrzik eredeti rost, vitamin és tápanyag tartalmukat. A Frupp Liofilizált ananász gluténmentes, hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Praktikus, visszazárható csomagolása miatt minden egyes falat ropogós és finom marad.
Az ananász számos értékes összetevőt tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van, például rengeteg C-vitamint, A-, B1-, B2-, B6- és niacint, antioxidánsokat és bromelaint, az anyagcserét felgyorsító enzimet.
Mit érdemes tudni róla?
- Vega
- Liofilizált
- 100% ananász
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Nem tartalmaz ízfokozót
- Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes
Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik?
A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldarabolt, megtisztított zöldségeket, gyümölcsöket, majd egy speciális liofilizáló kamrában a nyomás csökkentésével vákuumot idéznek elő, így a jégkristályok nem folyékony, hanem gáz halmazállapotúvá változva távoznak el a hőmérséklet fokozatos emelése mellett. További, szobahőmérséklet közelire történő melegítéssel a maradék vizet is eltávolítják, így a termék ropogós lesz. Ellentétben az aszalással, a szárítás lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten megy végbe, ennek köszönhetően az értékes tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok körülbelül 95%-ban megmaradnak a liofilizált termékekben.
A víztartalom eltávolításának köszönhetően a liofilizált termékek nem romlandók, szoba hőmérsékleten, bontatlan, sértetlen csomagolásban hűtés nélkül hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.
Összetevők:
100% fagyasztva szárított ananász (1/12 darabok)
Leírás
Valódi ananász valódi tápanyagokkal. Az ananász darabok a liofilizálásnak köszönhetően pillekönnyűvé válnak úgy, hogy közben teljes egészében megőrzik eredeti rost, vitamin és tápanyag tartalmukat. A Frupp Liofilizált ananász gluténmentes, hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Praktikus, visszazárható csomagolása miatt minden egyes falat ropogós és finom marad.
Az ananász számos értékes összetevőt tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van, például rengeteg C-vitamint, A-, B1-, B2-, B6- és niacint, antioxidánsokat és bromelaint, az anyagcserét felgyorsító enzimet.
Mit érdemes tudni róla?
- Vega
- Liofilizált
- 100% ananász
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Nem tartalmaz ízfokozót
- Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes
Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik?
A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldarabolt, megtisztított zöldségeket, gyümölcsöket, majd egy speciális liofilizáló kamrában a nyomás csökkentésével vákuumot idéznek elő, így a jégkristályok nem folyékony, hanem gáz halmazállapotúvá változva távoznak el a hőmérséklet fokozatos emelése mellett. További, szobahőmérséklet közelire történő melegítéssel a maradék vizet is eltávolítják, így a termék ropogós lesz. Ellentétben az aszalással, a szárítás lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten megy végbe, ennek köszönhetően az értékes tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok körülbelül 95%-ban megmaradnak a liofilizált termékekben.
A víztartalom eltávolításának köszönhetően a liofilizált termékek nem romlandók, szoba hőmérsékleten, bontatlan, sértetlen csomagolásban hűtés nélkül hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.
Összetevők:
100% fagyasztva szárított ananász (1/12 darabok)