Leírás és Paraméterek
Egyedi védett recept alapján a FLAVIN 7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.
A Flavin77 Cardio Super Pulse növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények, galagonya, kökény szívműködést támogató komplexe.
A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kisérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.
Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.
Magvak: angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek: bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.
Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Rezveratrol: csökkenti a vérlemezkék összetapadását és így a trombózis kockázatát, gátolja a rákkeltő anyagok hatását, valamint a daganatok kialakulását, fejlődését, illetve csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait.
Gránátalma: A gránátalma és a szőlőmag antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek. Kivonatának fogyasztása csökkenti a szisztolés vérnyomást a magas vérnyomással küzdő betegeknél.A gránátalma is azon gyümölcsök közé tartozik, melyekből a negyvenöt év fölött megindult hormontermelés- csökkenést pótolni tudjuk. Ezzel megelőzhetjük a mell, méh és prosztatarák kifejlődését, valamint zökkenőmentes lesz a változókor.
Rhodiola Rosea: A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.
Likopin: Több tanulmány mutat rá arra az összefüggésre, amely a vérszérum alacsony likopin szintje és bizonyos rosszindulatú daganatok kialakulásának fokozott veszélye között fönnáll. A legtöbb kutató úgy véli, hogy ez a védőszerep a likopin erőteljes antioxidáns hatásának köszönhető.
Flavonoidok / polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotech EMULSIOTM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.
Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap max. 20 ml/naponta.
Polifenol/flavonoid tartalom: 60 000 mg/l
Tárolás: 10-20 oC között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.
Kisgyermekektől elzárva tartandó.
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszünt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek kezdik újra felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, és amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg. Neves tudósok igazolták- például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert- már 1936-ban, hogy ezeknek a növényeknek alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatást fejtenek ki. A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben.Védelmet biztosítanak továbbá a szabadgyökök ellen, segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését, és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását.Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és az érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Lassítják a sejtek öregedésének folyamatát. Szabályozzák az LDL („rossz” koleszterin) és a vérzsír (serum triglycerid) szintet. Gyulladáscsökkentők, a diabetes mellitus (cukorbetegség) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális, antiallergén hatással is rendelkeznek. Ezen hatóanyagok fogyasztásával csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása magas antioxidáns tartalmuk miatt kiemelkedő fontossággal bírnak a megelőzés szempontjából.
Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggy-cseresznyeszár őrlemény, EGCG, gránátalma őrlemény, Rhodiola rosea gyökér őrlemény, likopin valamint Resveratrol.
Leírás
Egyedi védett recept alapján a FLAVIN 7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.
A Flavin77 Cardio Super Pulse növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények, galagonya, kökény szívműködést támogató komplexe.
A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kisérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.
Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.
Magvak: angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek: bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.
Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Rezveratrol: csökkenti a vérlemezkék összetapadását és így a trombózis kockázatát, gátolja a rákkeltő anyagok hatását, valamint a daganatok kialakulását, fejlődését, illetve csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait.
Gránátalma: A gránátalma és a szőlőmag antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek. Kivonatának fogyasztása csökkenti a szisztolés vérnyomást a magas vérnyomással küzdő betegeknél.A gránátalma is azon gyümölcsök közé tartozik, melyekből a negyvenöt év fölött megindult hormontermelés- csökkenést pótolni tudjuk. Ezzel megelőzhetjük a mell, méh és prosztatarák kifejlődését, valamint zökkenőmentes lesz a változókor.
Rhodiola Rosea: A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.
Likopin: Több tanulmány mutat rá arra az összefüggésre, amely a vérszérum alacsony likopin szintje és bizonyos rosszindulatú daganatok kialakulásának fokozott veszélye között fönnáll. A legtöbb kutató úgy véli, hogy ez a védőszerep a likopin erőteljes antioxidáns hatásának köszönhető.
Flavonoidok / polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotech EMULSIOTM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.
Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap max. 20 ml/naponta.
Polifenol/flavonoid tartalom: 60 000 mg/l
Tárolás: 10-20 oC között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.
Kisgyermekektől elzárva tartandó.
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszünt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek kezdik újra felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, és amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg. Neves tudósok igazolták- például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert- már 1936-ban, hogy ezeknek a növényeknek alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatást fejtenek ki. A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben.Védelmet biztosítanak továbbá a szabadgyökök ellen, segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését, és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását.Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és az érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Lassítják a sejtek öregedésének folyamatát. Szabályozzák az LDL („rossz” koleszterin) és a vérzsír (serum triglycerid) szintet. Gyulladáscsökkentők, a diabetes mellitus (cukorbetegség) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális, antiallergén hatással is rendelkeznek. Ezen hatóanyagok fogyasztásával csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása magas antioxidáns tartalmuk miatt kiemelkedő fontossággal bírnak a megelőzés szempontjából.
Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggy-cseresznyeszár őrlemény, EGCG, gránátalma őrlemény, Rhodiola rosea gyökér őrlemény, likopin valamint Resveratrol.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.