Leírás és Paraméterek
A Fermentini kézműves, természetesen fermentált zöldségeket készít és forgalmaz, amelyek a friss zöldségeken túl csak sót tartalmaznak, tehát adalékmentes, cukormentes és tartósítószermentes termékek.
Fermentini - Kajszis csalamádé
Ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy adag aszalt sárgabarackkal bolondítottuk meg, ami egyrészt segít beindítani az erjedést másrészt szerintünk zseniális ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak is a kedvence lett. A természetes fermentálásnak köszönhetően, mint minden termékünk cukor- és tartósítószermentes, így cukorbetegek és inzulin-rezisztenciával küzdők étrendjébe is beilleszthető.
A fermentálás (erjesztés) ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.
Felhasználás
Főleg szendvicsek, vagy főételek mellé javasoljuk, bár van olyan ismerősünk, aki csemegeként magában fogyasztja.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Összetevők
- Káposzta
- Sárgarépa
- Hagyma
- Tv paprika
- Só
- Aszalt kajszibarack
- babérlevél
Tápérték: 100 g
Energia 166 kJ/40 kCal
Zsír 0.3 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 6.4 g
amelyből cukor 5.9 g
Fehérje 1.5 g
Só 3 g
Élelmi rost 0 g
Leírás
A Fermentini kézműves, természetesen fermentált zöldségeket készít és forgalmaz, amelyek a friss zöldségeken túl csak sót tartalmaznak, tehát adalékmentes, cukormentes és tartósítószermentes termékek.
Fermentini - Kajszis csalamádé
Ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy adag aszalt sárgabarackkal bolondítottuk meg, ami egyrészt segít beindítani az erjedést másrészt szerintünk zseniális ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak is a kedvence lett. A természetes fermentálásnak köszönhetően, mint minden termékünk cukor- és tartósítószermentes, így cukorbetegek és inzulin-rezisztenciával küzdők étrendjébe is beilleszthető.
A fermentálás (erjesztés) ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.
Felhasználás
Főleg szendvicsek, vagy főételek mellé javasoljuk, bár van olyan ismerősünk, aki csemegeként magában fogyasztja.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Összetevők
- Káposzta
- Sárgarépa
- Hagyma
- Tv paprika
- Só
- Aszalt kajszibarack
- babérlevél
Tápérték: 100 g
Energia 166 kJ/40 kCal
Zsír 0.3 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 6.4 g
amelyből cukor 5.9 g
Fehérje 1.5 g
Só 3 g
Élelmi rost 0 g