Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
csakmost Kamrafeltöltés_15

Fermentini fehér kimchi, 150 g

2.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999862136017
A gyártó összes terméke: Fermentini
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 59

Leírás és Paraméterek

Fermentini Fehér kimchi

A Fehér kimchi sok összetevőjével, pikáns ízvilágával igazi különlegesség lesz az asztalodon. Kínai kel, karalábé és alma alkotja a zöldség (gyümölcs) alapot, melyet újhagymával, fokhagymával, kevés gyömbérrel és chilivel fűszereztünk a harmonikus ízvilág elérése érdekében. Vegán és allergénmentes összetevők alkotják, csak zöldségek, és só került az üvegekbe. A chili enyhén csípőssé teszi, azonban igyekeztünk úgy beállítani az erősségét, hogy a család minden tagja élvezni tudja az ízét.

Hamburgerek, húsos ételek méltó kiegészítője, de akár önálló köretként is megállja a helyét, vagy lehet önmagában is szendvics-feltét. Az ázsiai ihletésű ételek, pirított rizs, pirított tészta, remek társa. Sőt, használtuk már turmixolva húspácoláshoz is, és fantasztikus ízvilágot kölcsönzött a sült csirkénknek, bátran ajánljuk kipróbálásra.

Sós, savanyú, pikáns ízvilága a távol-keleti kultúrában rászolgált a saját, külön íz elnevezésre, ez az umami.

Mi történik fermentáláskor?
A fermentálás egy régi hagyományokon alapuló ételkészítési és tartósítási eljárás. Az alapanyagokban természetesen megtalálható cukrok, szénhidrátok mikroorganizmusok (legfőképpen tejsav baktériumok) általi lebontásáról van szó, aminek a mellékterméke , hogy egészséges, könnyen emészthető, savanykás (esetenként erősen savanyú ízű) és tartós termék.
Zöldségek fermentálása során a felületükön természetesen előforduló tejsav baktériumok szaporodása számára teremtünk ideális körülményeket. Légmentesen elzárva a mikrobák szaporodni kezdenek és a zöldség cukortartalmát savakká, szén-dioxiddá és némi etanollá alakítják, a zöldség tápanyag tartalmához való hozzáférést növelik, kvázi előemésztik nekünk. A fermentálási folyamat tartósítja az alapanyagainkat, kellemes savanyú ízt kölcsönöz nekik és számos pozitív hatással bír szervezetünkre.

Hogyan tároljam a fermentált finomságaimat?
Alapvetően a hűtőben érdemes tárolni, hogy kellően lelassítsd a fermentációs folyamatot, megtartva így azt a magas minőséget, ahogy elkészültekor üvegbe zártuk neked a terméket.

Milyen egészségi hatásai vannak a fermentált élelmiszerek fogyasztásának?
Egyre többet hallani (szerencsére) a fermentált élelmiszerek rendszeres fogyasztásának áldásos egészségügyi hatásairól. Az mára köztudott, hogy a beleinkben lakó számos hasznos és káros baktérium egyensúlya vagy éppen annak hiánya az emésztésünkön keresztül döntően befolyásolja az immunrendszerünk állapotát, hormonrendszerünk és idegrendszerünk működését, ezáltal hangulatunkat, étvágyunkat és közérzetünket.
A fermentált ételek alapvetően segítenek ennek az egyensúlynak a megőrzésében és helyreállításában a következő hatásokon keresztül:

  • A probiotikus hatást a fermentált ételekben a bennük fellelhető jótékony baktériumok váltják ki.
  • Fontos a jelenlétük az ételekben, de még említésre méltóbb az általuk elvégzett munka: szaporodásuk során ezek a jótékony baktériumok előemésztik számunkra az ételeket, ezáltal könnyebben hozzáférhetővé válnak a vitaminok, és hasznos tápanyagok, vagy lebomlanak az emésztést gátló hatóanyagok, így az emberi szervezet számára kevesebb energiával elérhetővé válnak, tehát vitaminokban és tápanyagokban gazdagabb étel keletkezik.
  • A savas közeg elősegíti az emésztőenzimek termelődését az emberi szervezetben az étkezések során ezáltal elkerülhető a hosszan tartó teltségérzet, vagy az étkezés utáni puffadás.

Összetevők:

  • kínai kel
  • Alma
  • karalábé
  • újhagyma
  • Fokhagyma
  • Gyömbér
  • Chili

Tápérték: 100 g
Energia    123 kJ/29 kCal
Zsír    0.3 g
  amelyből telített zsírsavak    0 g
Szénhidrát    4.5 g
  amelyből cukor    1.9 g
Fehérje    1.2 g
Só    2.7 g
Élelmi rost    0 g
 

Leírás

Fermentini Fehér kimchi

A Fehér kimchi sok összetevőjével, pikáns ízvilágával igazi különlegesség lesz az asztalodon. Kínai kel, karalábé és alma alkotja a zöldség (gyümölcs) alapot, melyet újhagymával, fokhagymával, kevés gyömbérrel és chilivel fűszereztünk a harmonikus ízvilág elérése érdekében. Vegán és allergénmentes összetevők alkotják, csak zöldségek, és só került az üvegekbe. A chili enyhén csípőssé teszi, azonban igyekeztünk úgy beállítani az erősségét, hogy a család minden tagja élvezni tudja az ízét.

Hamburgerek, húsos ételek méltó kiegészítője, de akár önálló köretként is megállja a helyét, vagy lehet önmagában is szendvics-feltét. Az ázsiai ihletésű ételek, pirított rizs, pirított tészta, remek társa. Sőt, használtuk már turmixolva húspácoláshoz is, és fantasztikus ízvilágot kölcsönzött a sült csirkénknek, bátran ajánljuk kipróbálásra.

Sós, savanyú, pikáns ízvilága a távol-keleti kultúrában rászolgált a saját, külön íz elnevezésre, ez az umami.

Mi történik fermentáláskor?
A fermentálás egy régi hagyományokon alapuló ételkészítési és tartósítási eljárás. Az alapanyagokban természetesen megtalálható cukrok, szénhidrátok mikroorganizmusok (legfőképpen tejsav baktériumok) általi lebontásáról van szó, aminek a mellékterméke , hogy egészséges, könnyen emészthető, savanykás (esetenként erősen savanyú ízű) és tartós termék.
Zöldségek fermentálása során a felületükön természetesen előforduló tejsav baktériumok szaporodása számára teremtünk ideális körülményeket. Légmentesen elzárva a mikrobák szaporodni kezdenek és a zöldség cukortartalmát savakká, szén-dioxiddá és némi etanollá alakítják, a zöldség tápanyag tartalmához való hozzáférést növelik, kvázi előemésztik nekünk. A fermentálási folyamat tartósítja az alapanyagainkat, kellemes savanyú ízt kölcsönöz nekik és számos pozitív hatással bír szervezetünkre.

Hogyan tároljam a fermentált finomságaimat?
Alapvetően a hűtőben érdemes tárolni, hogy kellően lelassítsd a fermentációs folyamatot, megtartva így azt a magas minőséget, ahogy elkészültekor üvegbe zártuk neked a terméket.

Milyen egészségi hatásai vannak a fermentált élelmiszerek fogyasztásának?
Egyre többet hallani (szerencsére) a fermentált élelmiszerek rendszeres fogyasztásának áldásos egészségügyi hatásairól. Az mára köztudott, hogy a beleinkben lakó számos hasznos és káros baktérium egyensúlya vagy éppen annak hiánya az emésztésünkön keresztül döntően befolyásolja az immunrendszerünk állapotát, hormonrendszerünk és idegrendszerünk működését, ezáltal hangulatunkat, étvágyunkat és közérzetünket.
A fermentált ételek alapvetően segítenek ennek az egyensúlynak a megőrzésében és helyreállításában a következő hatásokon keresztül:

  • A probiotikus hatást a fermentált ételekben a bennük fellelhető jótékony baktériumok váltják ki.
  • Fontos a jelenlétük az ételekben, de még említésre méltóbb az általuk elvégzett munka: szaporodásuk során ezek a jótékony baktériumok előemésztik számunkra az ételeket, ezáltal könnyebben hozzáférhetővé válnak a vitaminok, és hasznos tápanyagok, vagy lebomlanak az emésztést gátló hatóanyagok, így az emberi szervezet számára kevesebb energiával elérhetővé válnak, tehát vitaminokban és tápanyagokban gazdagabb étel keletkezik.
  • A savas közeg elősegíti az emésztőenzimek termelődését az emberi szervezetben az étkezések során ezáltal elkerülhető a hosszan tartó teltségérzet, vagy az étkezés utáni puffadás.

Összetevők:

  • kínai kel
  • Alma
  • karalábé
  • újhagyma
  • Fokhagyma
  • Gyömbér
  • Chili

Tápérték: 100 g
Energia    123 kJ/29 kCal
Zsír    0.3 g
  amelyből telített zsírsavak    0 g
Szénhidrát    4.5 g
  amelyből cukor    1.9 g
Fehérje    1.2 g
Só    2.7 g
Élelmi rost    0 g
 

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Virágoskút bio csemege uborka, 670 g

2.530 Ft
A gyártó összes terméke: Virágoskút
Cikkszám: 5999880877206
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Virágoskút bio céklasaláta, 720 ml

2.530 Ft
A gyártó összes terméke: Virágoskút
Cikkszám: 5999880877671
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fermentini lecsós kimchi, 150 g

2.450 Ft
A gyártó összes terméke: Fermentini
Cikkszám: 5999862136079
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fermentini gyömbéres sárgarépa, 150 g

2.135 Ft
A gyártó összes terméke: Fermentini
Cikkszám: 5999862136000
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fermentini kajszis csalamádé, 150 g

2.135 Ft
A gyártó összes terméke: Fermentini
Cikkszám: 5999862136062
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fermentini gyömbéres cékla-répa, 150 g

2.135 Ft
A gyártó összes terméke: Fermentini
Cikkszám: 5999862136031
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Runoland Bio Kimchi csípős vegán 300 g

1.955 Ft
A gyártó összes terméke: Runoland
Cikkszám: 5901641003212
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Runoland Bio Kimchi kurkumás vegán 300 g

1.955 Ft
A gyártó összes terméke: Runoland
Cikkszám: 5901641006022
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)