Leírás és Paraméterek
Kiemelkedően magas a rosttartalma, ezért jó hatással van az emésztőrendszerre. Értékes vitaminforrás, ugyanis nagy mennyiségben megtalálható benne több féle B-vitamin, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Továbbá nagy mennyiségben tartalmaz cinket, rezet, mangánt, kalciumot és magnéziumot.
Segít a máj elzsírosodásának megelőzésben, jótékonyan hat a koleszterinszintre, cukorbetegeknek és
candidásoknak is kimondottan javasolt a fogyasztása. Magas rutintartalma kiegyensúlyozza a
vérnyomást. Ezen hatóanyagának köszönhetően erősíti a kötőszöveteket és az érrendszert.
A hajdina finomra őrlésével készül. Az úgynevezett francia-palacsinta legfontosabb összetevője.
Bár színe és íze kicsit más, de hajdinaliszttel kiválthatjuk a hagyományos lisztet.
Felhasználási javaslat:
Felhasználható főzelékek, szószok sűrítéséhez, akár palacsinták készítéséhez. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve. Mivel a sikértartalma alacsony, így a duzzadt, magas, puha bélzetű kenyér ebből nem készíthető. Sokkal inkább alkalmas a vékony – palacsintaszerű – vagy pászka formájú kenyér, illetve tészta készítéséhez. Ez is lehet megfelelő kiegészítésekkel, feltétekkel laktató és főként egészséges élelem.
Összetevők: 100% hajdina
Származási hely: Magyarország
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1519,81 kJ / 363 kcal |
Zsír | 3,4 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 71,5 g |
– amelyből cukrok | 0 g |
Rost | 10 g |
Fehérje | 13,25 g |
Só | 0,0005 g |
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Allergén információ: a termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Leírás
Kiemelkedően magas a rosttartalma, ezért jó hatással van az emésztőrendszerre. Értékes vitaminforrás, ugyanis nagy mennyiségben megtalálható benne több féle B-vitamin, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Továbbá nagy mennyiségben tartalmaz cinket, rezet, mangánt, kalciumot és magnéziumot.
Segít a máj elzsírosodásának megelőzésben, jótékonyan hat a koleszterinszintre, cukorbetegeknek és
candidásoknak is kimondottan javasolt a fogyasztása. Magas rutintartalma kiegyensúlyozza a
vérnyomást. Ezen hatóanyagának köszönhetően erősíti a kötőszöveteket és az érrendszert.
A hajdina finomra őrlésével készül. Az úgynevezett francia-palacsinta legfontosabb összetevője.
Bár színe és íze kicsit más, de hajdinaliszttel kiválthatjuk a hagyományos lisztet.
Felhasználási javaslat:
Felhasználható főzelékek, szószok sűrítéséhez, akár palacsinták készítéséhez. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve. Mivel a sikértartalma alacsony, így a duzzadt, magas, puha bélzetű kenyér ebből nem készíthető. Sokkal inkább alkalmas a vékony – palacsintaszerű – vagy pászka formájú kenyér, illetve tészta készítéséhez. Ez is lehet megfelelő kiegészítésekkel, feltétekkel laktató és főként egészséges élelem.
Összetevők: 100% hajdina
Származási hely: Magyarország
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1519,81 kJ / 363 kcal |
Zsír | 3,4 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 71,5 g |
– amelyből cukrok | 0 g |
Rost | 10 g |
Fehérje | 13,25 g |
Só | 0,0005 g |
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Allergén információ: a termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.